Honnan tudom azt, hogy milyen winyót, memóriát, kell vennem a gépembe, ha bővíteni akarom?
Mire akarod használni?
Winchesterből nyilván akkora kell, amekkorán az adataid elférnek, azt neked kell tudni, hogy milyet az függ az alaplaptól is (SATA vagy ATA csatlakozó, ATA a széles)
RAM szintén használattól függ 1-2GB szerintem elég, nézd meg azoknak játékoknak a rendszerkövetelményét, amelyeket futtatni akarsz, szintén függ az alaplap foglalatától.
A legegyszerűbb, hogy megnézed az alaplapod tulajdonságait (elég a nevét a Google-be beírnod, és mindent megtudsz róla)
Ha csak ATA csatlakozó van benne, logikusan csak ATA winchestr-t vehetsz, íme a kinézetbeli különbség:
Nem, ha DDR-es az alaplapod, csak DDR-es memóriát vehetsz bele.
Úgy tudom ha többet teszel bele, akkor ajánlatos ugyanolyat.
A legegyszerűbb, hogy megnézed az alaplapod tulajdonságait (elég a nevét a Google-be beírnod, és mindent megtudsz róla)
Ha csak ATA csatlakozó van benne, logikusan csak ATA winchester-t vehetsz, íme a kinézetbeli különbség:
Nem, ha DDR-es az alaplapod, csak DDR-es memóriát vehetsz bele.
Úgy tudom ha többet teszel bele, akkor ajánlatos ugyanolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!