Gamer számítógép 200. 000Ft-ből?
Ha csak ennyi lenne, akkor ajánlott lenne gondolom :)
Egyébként a 3,3V miért ne lenne lényeges? És a határokon kívül esett.
Amúgy ez alapján nem tűnik rossznak a Super Flower: [link] . De a Thermaltake meggyőzőbb. Több infót találni róla, és ez a Super Flower hát.. a neve alapján is nehéz komolyan venni. Amúgy nem rossz tényleg, de 22k ért előbb veszek Seasonic vagy XFX tápegységet, mint bármelyik mást.
#1 válaszoló. Nem értem a logikád.. miért nem lehet más gépet 1 helyre vinni garanciáztatás miatt? Én nekem az egész gépem PCX-ről van, ha gond van gépházastól küldöm oda hogy csinálják meg. Nem feltétlen kell minden alkatrészt más helyről rendelni, PCX és Ipon nagyon megbízható és jó számítógépes bolt, simán lehet onnét összerakott gépeket venni (persze saját kezűleg összerakottat). Játékra pedig tökéletes? Melyik pizsamádban álmodtad ezt? :D Az a GTX750 már a mostani játékok alatt is súlyosan haldoklik FullHD-n pl. Alkatrészeket pedig alapból mi válogatjuk össze neki, szóval.. neki csak rendeléskor kell megkeresnie az általunk ajánlott hardvert. 3 év gari mindenhol elérhető, PCX-en és Iponon a legtöbb dologra 3 év garit adnak. ._. Komolyan kiégek rajtad.. :D
Én még mindig egy szóval sem mondtam, hogy a Super Flower rossz lenne, sőt. Tényleg jó márkának tűnik: [link]
De a Sirtec beles TT ugyanolyan jó és én akkor is inkább azt venném. Esetleg XFX PRO 450W, abban Seasonic elektronika van.
A #4 konfigja egyébként arányos, szép konfig.
Részleteken lehetne csak vitázni. Szerintem:
-2x4gb crucial ballistix 1600 CL9
-Samsung 224 DVD (egyébként a fehér ház eleje is fekete, nem?? )
-Super Flower 450W 5év garis
-Gigabyte B85M-D3H lap sokkal szebb :) és 4 slotos
Szép de kicsit drágább ház pl. az Enermax Thorex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!