Szeretnék venni részletre ps4-et! Olvastam hogy van egy áruhitel opció az annyit takar hogy felveszek hitelt a ps4-hez amit törlesztenem kell?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 17:04
1/15 A kérdező kommentje:
2015. szept. 23. 17:09
2/15 anonim válasza:
Mégis mit nem éresz rajta? Hol akadtál el? Persze, hogy törlesztened kell. Mit gondolsz, majd a Mikulás fizeti helyetted?
3/15 A kérdező kommentje:
Természetesen törleszteni kell hiszen részletre veszek hát ezt értem is... Én ezt a hitel kalkulátorost nem értem hogy ön rész meg felvett hitel vagy mit..
2015. szept. 23. 17:32
4/15 anonim válasza:
nos, ehhez gondolom kell keresetigazolás, ami feltételezem neked nincs. Az önrész az, amit előre be kell fizetni. De ahogy olvasom 200 ezer alatt nem kell, uh ez nem is releváns.
5/15 anonim válasza:
Ahogy látom igen magas a thm, keress egy olyan bankot ahol alacsonyabb.
6/15 anonim válasza:
Ha nincs kereseted, vagy nem vagy nyugdíjas, nem kapsz hitelt.
S annak utánaszámoltál, hogy rejtett költségek nélkül tisztán 150960 ft-ot fizetnél vissza a 107900 ft-os konzolra? 40%-os plusz.
7/15 anonim válasza:
Ha nem ertesz meg egy egyszeru kalkulatort sem, akkor a hitelt nem neked talaltak ki, tartsd tavol magad tole.
8/15 A kérdező kommentje:
Papám venné.. Nyugdijas. de van neki levonás amit az ő bankkártyájáról lefognak 1 házra ami a lányáé akkor gondolom eleve nem is lehetne ha lefogása van
2015. szept. 24. 13:04
9/15 anonim válasza:
A meglévő hitelek mennyisége nem haladhatja meg a család bevételének az egy főre jutó, jogszabályban meghatározott részét. Régen ez 72000ft volt, most nem tudom mennyi.
10/15 A kérdező kommentje:
tehát papám 80-at kap és 23-at vonnak le tőle tehát nem haaldja meg ami azt jelenti lehet hitelre.
2015. szept. 24. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!