Az igaz, hogy a ddr5 memóriát veszélyes tuningolni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam valahol, hogy tuningolva szószerint elfüstöl, vagy 1 hét után megadja magát, mert nincs semmi hűtése. Ez igaz?
Asus gtx 650 ti-ról lenne szó.
2015. szept. 23. 15:19
1/3 anonim válasza:
A GDDR5 memoriat semmivel nem veszelyesebb tuningolni mint a tobbit. Talan a 650Ti a vegletekig kihajtott titan volt es nem lehet jobban tuningolni, vagy nem er semmit. Nekem nem volt, regi kartya erdemesebb lenne inkabb lecserelni es aladni meg mukodik.
2/3 anonim válasza:
Mi az hogy nincs semmi hűtés??
Akkor minek van a kártyán a venti??
Egyébként nyugodtan lehet tuningolni. Szép fokozatosan kell és ha túl sok akkor azt megmutatja mert a képet nem fogja rendesen megjeleníteni vagy visszaáll alapórajelre a kártya.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :D
2015. szept. 23. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!