Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet valahol kapni magyar...

Lehet valahol kapni magyar Razer billentyűzetet?

Figyelt kérdés

Magyar kiosztású Razer billentyűzetet keresek? Egyáltalán létezik ilyen valahol?

Ha nem, akkor tudnátok ajánlani játékra tervezett mechanikus billentyűzetet?

Én a picit kisebb billentyűzetek híve vagyok.

2015. szept. 22. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vennék Razert, inkább valami normális Cherry MX kapcsolóval szerelt cucot.

Pl.: [link]

Ha kisebbet akarsz, van belőle TKL kivitel is.

2015. szept. 22. 12:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, csak ezekkel is az a gond, hogy leginkább angol kiosztású mind. Hol találhatok magyart, egyáltalán létezik?
2015. szept. 22. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Árat nem írtál. :D

2015. szept. 22. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Na, közben találtam egy ilyet: [link]

Erről van valami vélemény, tapasztalat?

2015. szept. 22. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Roccatnál van szinergia az egérrel (easy-shift), illetve egyesített kezelőfelület, emiatt érdemes párban venni őket. Kicsit túl van árazva, de ez garantáltan minőségi termék, 10 év alatt sem lehet szétverni. Arra figyelj, hogy ez a lespórolt változat, azaz nincs háttérvilágítás meg hasonló baromságok.
2015. szept. 22. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont a Glow verzió van ebből a Roccatból, de én is azt mondom, felesleges a világítás. Egyébként ez a legmasszívabb, legjobb minőségű klaviatúra, amit az utóbbi 25 évben használtam. A fenti kolléga által említett Easy-Shift gombbal gyakorlatilag megduplázható a billentyűk száma- nekem, aki rengeteg makrót használ, ez maga a Kánaán.
2015. szept. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!