Sikeresen meghalt a videokártyám?
Játék közben elsötétült a képernyő, majd visszadobott a Win-be egy hibaüzenettel. A hibaüzenet kinyomtam, sajnos nem figyeltem hogy pontosan mit írt ki (d3d szerű hibára hivatkozott), de ezután teljesen elsötétült a képernyő. Nem tudtam mást csinálni mint resetelni. Ezután már a Win betöltése előtt fura csíkok jelentek meg mindenhol, és mikor belépett volna a Windowsba, kékhalállal leállt. Azóta is ezt csinálja, HA a legújabb Nvidia driver van fent. Csökkentett módban töröltem az Nvidia illesztőprogramot, és így ugyan betölt a Win, de értelemszerűen a felbontás is csökkent, és a csíkok sem szűntek meg. A kártya egy GTX460-as, és azóta gyanúsan viselkedik amióta frissítettem az illesztőprogramot, mert nem hagyott békén, ugyanis azóta random kékhalállal újraindult a gép, kb. 2naponta.
Magyarán, köszönjem meg az Nvidiának az újabb sikeres drivert, és a mostani kártyámat meg dobjam a Dunába? Vagy még tudnék csinálni valamit?
Ha alaplapi kimenetre kötöd a monitort, akkor minden rendben van?
(már ha van prociba integrált megjelenítőd)
Egyébként igen, tipikusan vram hibának tűnik a helyzet. Sokat nem tehetsz. Meg lehet próbálkozni szervizeltetni, vannak erre szakosodott cégek, de többe lenne az utánajárás és a munkadíj, mint a kártya értéke.
Sajnos nincs lehetőségem alaplapira kötni :(
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, próbáltam régebbi driver-el, de nem változott a helyzet.
Nincs mese, videokártya csere :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!