Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Beleragadt a hangfalam füles...

Beleragadt a hangfalam füles aljzatába a fülesem jackdugójának a feje! Valakinek van tippje?

Figyelt kérdés
Na ilyen sem történt még velem. Adott egy 11 éves veterán doboz hangszóró. Bele szoktam dugni a fülest, ha használni akarom. Azonban a legutolsó véletlenszerű kihúzásnál a jackaljzat feje beleragadt a hangszóróba, így az nem ad hangot, mivel úgy érzékeli hogy bevan dugva a füles. Nem bírom kipiszkálni.. Van valakinek valami tippje?
2015. szept. 21. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Forgatni jobbra-balra és finoman húzni ki, ha nem megy így, akkor pici étolajjal is megpróbálhatod kivenni. Régóta van benne?
2015. szept. 21. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Hurkapálcikaa végére egy csepp pillanatragasztó, bedugod, vársz, és imádkozol a kihúzásnál. :)
2015. szept. 21. 17:34
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Egy ilyenről van szó egyébként.

Köszönöm hogy válaszoltál!

Sajnos ez konkrétan bele van ragadva. Amikor ugye berakom a fülest, pattan egyet, hogy illeszkedik, szóval ez gyakorlatilag bele van rögzülve a kis lyukba. Próbáltam ide oda dönteni, pofozni, piszkálni, de nem jött össze. Lehet keresnem kéne egy tűt, vagy nem tudom.

Amúgy pár órája lehet benne, mert délelőtt még használtam.

2015. szept. 21. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Próbáld úgy, hogy fogpiszkálóra egy kis vatta, azt be az étolajba finoman majd a füles és a lyuk közé egy kicsit bekened. Ha másképp nem megy, akkor holnap vidd el villanyszerelőhöz, biztos ki tudja venni.
2015. szept. 21. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg érdemes lenne belekukkantani a belsejébe a hangfalnak, hátha belül nyitott az aljzat.
2015. szept. 21. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Szétszedni nem szeretném, őszintén szólva annyira nem értek hozzá, és nincs is olyan csavarhúzóm, ami elérné a csavarokat (mélyen bele van fúrva.)

Tűvel, olajjal, fogpiszkálóval, medvével, tartármártással, mindennel próbáltam, nem sikerült. Holnap kapok kölcsön egy apró csipeszt, és remélem ki tudom halászni belőle. Ha nem, akkor valóban elviszem valahova, feltéve ha pár száz forintért megcsinálja.

Milyen méltatlan lenne már egy 11 éves hangfalat azért temetni, mert beleragadt valami..

2015. szept. 21. 17:54
 7/8 A kérdező kommentje:
És egyébként majd ide írom hogy mik a fejlemények, nem tudom hogy valakit érdekel e. Reméljük ez nem a hangfal búcsúztató topikja lesz.
2015. szept. 21. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom olvassa e valaki, de sikerült!

Szétszedtem, de nem lehetett elérni a jack részét sajnos.. összeszereltem, igaz hogy a led lámpa bevan csúszva a műanyag mögé, de nem baj, jóvan' az.

A megoldásra az egyik kommentelő világított rá: Pillanatragasztó. No de nem hurkapálcával. A Jackdugó feje nem beleragadt a hangfalba, hanem illeszkedett. A megcsonkított jackdugó részleget bepillanatragasztóztam, és beledugtam az aljzatba. Vártam 10 percet, kihúztam: VOÁLÁ! Kijött a fejjel együtt.

Lehet a ragasztó miatt kinyírtam az aljzatot, de egye fene, ha legközelebb fülest használok ezen a gépen majd veszek egy átalakítot és rádugom az alaplapra.

Köszi mindenkinek aki próbált segíteni!

2015. szept. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!