Mennyire hasznalhato egy 2010es macbook?
Figyelt kérdés
Erre gondoltam : [link] . Kis penzbol szeretnek valamit ami konnyu kicsi es viszi a hd youtube vidiket. Ezen kivul pdf word ilyesmire kellene.2015. szept. 20. 22:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem arra amire kell, még jó.
Persze nem lesz valami fürge, hiába jó az OS X, de ilyen alap dolgokra még elmegy.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs penzed egy normalis, uj macbookra/laptopra, akkor minek?
Amugy sem megbizhato ez az oldal:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nohat azert mert egyetemista vagyok, es kene egy 11-13 colos gep amivel bent is tudok dolgozni. Nincs sok penzem hat ez van...
2015. szept. 20. 22:57
4/5 anonim válasza:
ilyen dologra csak azért apple cuccot venni hogy fényeskedj hát búj el !!! akkor vegyél egy inteles asus i3 -as lapost újonnan azzal is jól jársz ! nem kell fényeskedni neked apple termékkel ha az osx sem fontos számodra !!
5/5 anonim válasza:
Mutass már újonnan i3-as ASUS-t 60K-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!