Mi a véleményetek az AOC márkáról?
Sosem hallottam még a gyártóról sem, de azok alapján, amit találtam róla, nem tűnik megbízhatónak.
Inkább vennék azokból, amikkel van tapasztalatom (és főleg, amit láttam élőben - monitort sose veszek úgy, hogy előtte nem láttam a valóságban, milyen is a képe), valamint amikről túlnyomórészt pozitív visszajelzések vannak. Ilyen árkategóriában (ill. talán pár ezressel többért) azért kapni normális LG, Asus monitorokat, de a BenQ-t is egyre többen dicsérik.
Megkockáztatom viszont, hogy megbízható, IPS paneles, FHD-s monitort nem kapsz 40 alatt. Sokan ajánlották még itt nyár elején is a LG 22MP55HQ-P monitort, de ez most sok helyen megszűnt.
Én fújoltam az elején:
3 különböző AOC - al találkoztam eddig de pfujj
Volt egy olyan, aminek 1366x768 volt a felbontása, de ezen kívül semmilyen más széleset nem támogatott, se az 0280x720-at se semmi egyebet
Kizárólag ezeket:
- 640x
- 800x600
- 1024x768
- 1366x768
Bármi más felbontásnál kiírta: "input not supported"
Ja és iszonyat ronda volt mindháromnak a képe, a beáállítási lehetőség kínálata pocsék, hányás az egész PFUJJ és KÖP....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!