Jasdik kérdése:
Ezen a videokártyán meddig futnak a játékok GTX 750 Ti?
Figyelt kérdés
A 2015 ös játékokat futtatnám rajta High grafikán..A 2016 osokat pedig mediumon futtatnám (vagy jobban!2015. szept. 20. 19:35
1/7 anonim válasza:
nekem gtx 450 van a gépemben és a mai játékok is low akár medium grafikán elfutnak
a 750-essel sztem az ultra is elérhető
2/7 Trevor. válasza:
Itt a csatornám, 750 Ti-vel: https://www.youtube.com/channel/UCE1-47lI-WenwAEmXDtz4vQ
Mennének a 2016-os játékok is szépen.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat..nem 750 ti hanem 650 Ti :)
2015. szept. 20. 20:06
4/7 anonim válasza:
Azért.. 1280 ban 46-48 fps re nem mondanám, hogy "mennek szépen".
660 am van, erősebb a 750ti\650ti nél, és ezzel is esélytelen 1080p ben(ami szvsz ma már teljesen alap, 22-25k körül kapsz már ilyen monitort) az újabb játékokat medium fölé vinni, ha nem akarsz diavetítést. Az újabbak közül egyedüli kivétel a gta5, de pl már az AA gondolatától beszaggatna az is.
5/7 anonim válasza:
Elmegy azon is szinte minden, medium/high grafikán. Eddig egyedül az Assassin's Creed Unity volt amit nem bírt el.
6/7 Trevor. válasza:
30FPS teljesen elég nekem, ahogy az SXGA monitor is.
7/7 anonim válasza:
22E ért fullhd-s monitor...köszi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!