Szerintetek egy ilyen összeállítás mennyire bírná el a mostani játékokat?
A gépemet szeretném felújítani nem túl drágán, hogy a mostani játékokat közepes grafikán minimum 60 fps-el vigye, egy ilyen összeállításra gondoltam:
Intel Core i3 3220 (3,4 GHz, 2 mag 4 szál, 3 MB cache)
Nvidia Geforce GTX 650 2GB
1*8 GB 1600 MHz-s RAM
Ha nem jó mit változtatnátok rajta? Egy-egy dologra max 30 ezret tudok költeni :/
Hát nekem még ilyen videokártyám van, csak 1GB-os kiadásban. (3 hét és VÉGRE lecserélem. :D)
Annyit tudok mondani, hogy pl.: Lords of The fallen, 720p teljesen LOW-on is csak-csak 30FPS-el elfut... Amúgy 2GB felesleges erre a kártyára.
Mortal Kombat X játszhatatlan rajta.
AC-kat, CoD-okat már meg sem próbálom...
Egyszóval ez a kártya, mai játékokhoz lósz^r. Nem hogy még közepes grafikán.... bár a GTAV megvan 30 FPS Lowon...
De pl.: Tavalyról szinte az összes játék elindul rajta normálisan.
Szinte semmivel se lenne jobb.
GTX 750Ti vel már esetleg....
Szerintem meg ne vegyél Pentiumot, később szívni fogsz vele, sőt sokszor már most is.
Ha nagyon nincs pénz, vedd meg az i3-at és használd IGP-vel amíg összeszeded egy GTX750Ti-re, csak addig nem játszol...
Amúgy mid van most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!