Szerintem CPU limitem van. Azért gondolom, mert pl. Dying Light akadozik és kb. ugyanannyi fpsem van minimumon, mint maximumon. Meg a videókártyámnak vinnie kellene. A monitorom csak 1366x768-as és szerintem ez a legnagyobb probléma. Mivel lehetne GPU limitem. Hogy ki tudjam sajtolni a videókártyából amit csak lehet. Ha új processzort veszek vagy ha új fullHD monitort? Előre is köszönöm a válaszokat!
No várjunk csak. Ha a túl kicsi felbontás miatt lesz CPU limit azt ugyan valóban azt jelenti, hogy a GPU nem tud maxon pörögni, de nem jelent kevés fps-t és akadozó játékot is egyben. Olyan nincs, hogy kis felbontáson akadozik a CPU miatt, de nagy felbontáson meg szépen fut, mert ott GPU limit van....ez hülyeség. A CPU terhelését kevésbé határozza meg a felbontás és a játék részletességének beállításai vagyis ha kis felbontáson is kevés a CPU, akkor nagy felbontáson is az marad. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy az FX-6300 nagyon kevés lenne (Én GTX960-t hajtok ilyen procival, igaz az adott játékot nem ismerem személyesen). Elképzelhető esetleg, hogy kevés a RAM? Vagy valami mást sejtenék a háttérben.
2015. szept. 19. 14:18
2/7 anonim válasza:
a dyling light bugos, mint a veszedelem, nem feltétlen a gépeddel van a gond.
2015. szept. 19. 14:30
3/7 anonim válasza:
Hali!
1. Más játék csinálja ezt, vagy csak a Dying Light?
2. Milyen alaplapod van? Illetve húztál e a processzoron?
3. Mennyi RAM-od van?
Illetve tudtommal a Dying Light még egy 8350-es FX-en is hajlamos szaggatni. Gyengék az FX magok, a DL meg nem használ sokat belőlük, így nem fut valami jól vele.
2015. szept. 19. 15:31
4/7 A kérdező kommentje:
Sok játéknál észrevehető, hogy futnia kellene stabil 60 fps-el, de le le esik úgy hogy be be akad a játék. RAMom bem lehet kevés, mert 12Gb :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!