Anti22 kérdése:
Van egy gépem amin win xp van és a telepítő nem látja a winyót amin az xp van ez miért van? A biost néztem és nem találok semmit de a win 7 telepítő meg látja ez miért van?
Figyelt kérdés
Az alaplapom MSI PM8M2-V (MS-7071) (tudom hogy régi) és azt is tdom hogy az xp-nek lejárt a támogatása de ujra kéne raknom és akkor most a gépemmel ahogy írtam mit kéne csinálnom ?? Vagy talán egy bios update és azt hogy kell csinálni ? Éa a vinyóm satás 500 gb-s.2015. szept. 18. 21:39
1/2 anonim válasza:
Xp-ben nincs benne a sata driver.
nlite programmal lehet belerakni, vagy letöltesz egy másik xp-t.
Szerintem az elsővel jobban járnál. Alaplapod honlapjáról letöltöd a drivert és a neten van leírás az nlite-ra. Valamikor megcsináltam, már nem emlékszem, de nem tart sokáig.
2/2 anonim válasza:
Vagy a BIOS-ban IDE-re állítod a HDD-t...jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!