Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy videó kártya bármilyen...

Wolfi85 kérdése:

Egy videó kártya bármilyen alaplaphoz és procihoz jó? Itt azt értem veszek egy olcsó lapot amin pci express x16 van és procit és veszek bele egy gtx960-at. Az olcsó alaplap ára most lényegtelen ez csak példa.

Figyelt kérdés
Ez csak egy kérdés hogy okosabb legyek ennyivel, a szomszéd akar így gépet venni de nem hallgat rám hogy a gtx960 nem fog elindul, sőt az egész gép működni sem fog. Hiába veszi meg hozzá a megfelelő tápot.
2015. szept. 18. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

1.pl egy 11 ft-os lap nem fog kihajtani egy gtx 960-at.

2.pl egy 300W-os táp kisül a gtx 660-tól

3.Procija milyen? Lehet az se hajtja ki a procit!Akkor elve rossz!

4. Pl van egy ATX-es háza, a lapnak is ATX-es házakat kell támogatni, mert akkor elve bele se tudja tenni!!!!

Szerintem hozzáértő ember nélkül ne kezdjen bele!!!

2015. szept. 18. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
2.*960
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Mivel ennek a videó kártyának 32x-es foglalat kell, ezért olyan mintha nem is azt vásárolta volna, ha a proci is gyenge (mellé min. i5) akkor meg főleg, ez is olyan mint akárhol máshol. Mindig a leggyengébb láncszem határozza meg az egész lánc erősségét.
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, látom igazat mondtam nekik, de a szomszéd mindig jobba tud mindent azt hiszik.
2015. szept. 18. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Xd

Akkor csinálja meg ő maga, lássuk mit hoz ki belőle!

2015. szept. 18. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
mi?O.o a gtx960nak 32x-es foglalat kell?O.o erről tudnál nekem valami információt linkelni? erről még nem hallottam és olvasnék róla
2015. szept. 18. 20:45
 7/8 lali51 ***** válasza:
Használd valamelyik webárúház gép összerakóját. Ott csak kompatibilis alkatrészeket enged kiválasztani, de ha megírod hogy mennyi rá a keret és mire szeretnéd használni itt is összeállítanak egy jó gépet.
2015. szept. 18. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A Pcx.hu vagy az Ipon gépösszerakót ajánld neki
2016. aug. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!