Tegnap vettem egy új gépházat, átraktam mindent a régiből, viszont van kettő problémám. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Az egyik hogy a régi gépházba a pled kábel végén csak kettő lyuk volt és így simán belement a tűbe, viszont ennél már három lyuk van, megpróbáltam úgy hogy csak 2-őt dugok be akkor nem világít a led, végülis ez még nem vészes, a másik hogy ha kikapcsolom a gépet akkor a proci hűtő tovább pörög, szintúgy a gépházhoz kapott hűtő is pörög egy ideig utána vissza bekapcsol magától a gép.2015. szept. 16. 06:40
1/10 anonim válasza:
Nézd meg a használati utasítását a háznak és az alaplapnál benne szokott lenni
2/10 anonim válasza:
Nincs véletlenül a három pines (lyukas) csatlakozó vezetékére közösítve egy kétpines (kétlyukas) csatlakozó is?
Mert ha igen akkor azt kell hasznéálni ami az alaplaphoz passzol.
Amúgy milyen házról van szó?
3/10 A kérdező kommentje:
Ez nekem bonyolult :D thermaltake v3 blacx edition a lap meg b85m pro4
2015. szept. 16. 15:11
4/10 A kérdező kommentje:
De amugy ugy van igen ahogy az utóbbi válaszoló írja de akkor hogy csináljam meg hogy jó legyen? És mitől kapcsol vissza a gép miután kikapcsoltam, mert kikapcoslom utána leáll minden kivéve a gépháznak a ventije meg annak a ledjei meg cpu hűtő azok mennek utána kikapcsolás után vagy 3-4 mp múlva vissza bekapcsol
2015. szept. 16. 15:12
5/10 anonim válasza:
Az nem jó. Húz le mindent ami a házhoz tartozik indítsd be csavarhúzóval. Ha kikapcsolod és visszakapcsol na az lesz a szar. A úgy is visszakapcsol add meg a tápegység típusát is.
6/10 A kérdező kommentje:
Chieftech ctg 500 de már sikerült megoldani, úgy hogy a pled helyére bedugtam a hdd ledet a hdd led helyére ,ahol 3 pin van oda meg a 3 pines pledet és így már vílágit rendesen a bekapcsoló gombis csak anny ihogy így a hdd ledje nem villog hanem folyamatosan világít,de sztem az nem vészes annyira és így már kikapcsol a gép is rendesen, nem kapcsol vissza.
2015. szept. 16. 16:09
7/10 anonim válasza:
Tudom mi a problem!
Rakd. Vissza mint ahogy előbb volt. Most felcserélted a bekapcsolás és a hdd ledet. Ha valamelyik nem világít fordítsd meg. Gombnál mindegy hogy van, de lednél nem.
8/10 A kérdező kommentje:
Világit mindkettő sztem te kevered össze :D mert kipróbáltam a powert felcseréltem a resettel és akkor nem ment, így viszont hogy a két ledet felcseréltem úgy attól még világit minkettő és már kikapcsol a gép is :D
2015. szept. 16. 16:39
9/10 anonim válasza:
Nem arról beszélek elvileg a bekapcsolás lednek folyamatosan világítania kell és a hdd-nek villogni(attól függően mennyire van használva.
10/10 anonim válasza:
Ne a resetet hanem a pled-et és a hddled-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!