Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Semmilyen videókártya nem...

Semmilyen videókártya nem lesz jó a gépembe? TöBB LENNT!

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem ,hogy van egy ilyen gépem:

Intel Core2Duo E7500 2x2.93Ghz 3mb cache

4GB DDR2 800Mhz RAM

FUJITSU D2812-A2 alaplap

160GB sata winchester

szóval milyen videókártya meg bele ebbe az alaplapba?

Beleraktam egy ATI RADEON HD 4670 512MB 128bit GDDR3 -as videókártyát és nincs kép kicsit felpörgeti a ventit 2mp-re és leáll.

De találtam egy hivatalos oldalon ,hogy "upgradeable with PCI Express x16 graphics card or ADD2+ cards" ez azt jelenti ha jól fordítottam ,hogy PCI-E x16 és ADD2 kártyát lehet belerakni.

Na most jön a kérdés ,hogy akkor nem tudok belerakni ilyesmi videókártyát ,hogy pl: ATI RADEON HD 6450 vagy 5450 1gb ddr2 ,vagy nvidia geforce gt 210 , stb stb. Mit jelent ez a PCI-E x16?

UI: tök jó ,hogy van egy gépem 2 magos meg 4gb ram de játszani nem tudok :/

2015. szept. 16. 00:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de nem a far cry 3-hoz kéne hasonlítani, ami olyan borzasztóan régi, sem a metrohoz, ami nagyon jól van optimalizálva, és low grafikán bármilyen kártyával futnak, még irodai gépen is.

Az ellenszenves viselkedést pedig tartsd meg magadnak, nem ide való. Mi megmondjuk neked, hogy ár/érték arányban kuka, ha nem hallgatsz ránk, az a te döntésed.

2015. szept. 16. 23:52
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig hozzászólásokat, de ha azt a videókártyát veszem meg amit ti ajánlottatok akkor már nem 15 ezret kölöttem volna hanem + táp nem tudom mennyi legyen 8 ezer mindjárt 23 ezernél tartok és akkor csak videókártyám van.

Akkor írd le légyszíves milyen játékkal próbáljam ki.

2015. szept. 17. 12:13
 23/28 anonim ***** válasza:
Pl Witcher 3, vagy Mad Max, ilyen nagy igényű játékokkal.
2015. szept. 17. 13:59
 24/28 anonim ***** válasza:

Abba viszont igazat adok a kérdezőnek, hogy értelmetlen gta5-el tesztelni, ha mondjuk nem akar vele játszani! Ha az megy, amivel játszani szeretne és számára megfelelő minőségben akkor ennyi. Felesleges tovább ragozni..

Azzal viszont számolni kell, hogy az újabb vagy nagyobb igényű játékokat teljes mértékben el kell felejteni, mert még minimumon is szaggatna. (Bár nem csak emiatt, a gép többi alkatrésze sem felel meg ilyen célra.)

Ellenben a régi játékok között is lehet nagyon jókat találni, szóval ez nem probléma.

Az igaz, hogy tápot is kellett volna cserélned abban az esetben, de lehet azt így sem ártana. A beépített tápról nincs információm, de méretéből adódóan irodai használatra tervezték így a nagyobb terheléssel eléggé az élén fogsz táncolni. Reméljük stabilan adja majd a feszt és nem csinálja ki a gépet...

A következő dolog amire gyűjtened kéne egy normális táp!

(márcsak azért is, mert ha gépet cserélsz, akkor azt majd viheted magaddal az újba, tehát nem csak egy ideiglenes beruházás lenne..)

2015. szept. 17. 14:09
 25/28 A kérdező kommentje:
A The Witcher 3 -mat nem fogom kipróbálni mivel nem 350 ezres gépem van. Most teszteltem a Far Cry 3 -al 1280x1024 felbontással Ultra grafikán 30 fps. Battlefield 3 Ultra 25 fps.
2015. szept. 17. 17:42
 26/28 A kérdező kommentje:
Viszont az utolsó hozzászolón már megragadt a szemem ,hogy kinyírhatja a tápom a gépet? Ilyenről még nem halottam remélem nem lesz ilyen.
2015. szept. 17. 17:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi fizika órán jártál és mennyire ismerős neked a feszültség fogalma...

de azért nem árt tisztában lenni vele, hogy ezek érzékeny berendezések! Nagyon minimális feszültségingást még elviselnek, de a gyengébb minőségű tápoknál ez akár több volt is lehet. És azért azt józan parasztival is könnyű megérteni, hogy az a berendezés ami 5V-ot kellene kapjon megkap 7-9V-t akkor az eléggé problémás!

Szóval igen, a tápegység tönkreteheti a gépet ha szar minőségű. De mint mondtam nincs infó arról hogy az milyen, ezért csak óvatosan...

2015. szept. 17. 22:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Viszonylag régi, mai áron kb 130 ezres géppel fut nálam a witcher 3 (gtx750ti + pentium) Full HD-n folyékonyan, nem is low beállításokkal. Szóval igazából ennyi. Nem értem mi a baj ezzel, olcsón is lehet jó gépet összerakni.
2015. szept. 18. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!