Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik kártyát vegyen illetve...

Melyik kártyát vegyen illetve meddig lesz támogatva a diredtx11?

Figyelt kérdés

GTX 750ti 2GB

GTX 750ti 4GB

GTX 950 2 GB

GTX 960 2 GB

Most leírom mert tudom, hogy ti mindent csak full ultrán tudtok elképzelni: tudok kompromisszumokat kötni és kb. 2 év múlva cserélnék videókarit addig kéne kibírni.

Fifa15-16al feltétlen szeretnék stabilan 40fpsel nyomulni high-ultra közötti beállításokkal.

GTA 5 medium-high

Alien Isolation medium-high

Project Cars High (nem ultra)

Mindegyik játékot a fifa15öt leszámítva 2560x1080-as felbontásban szeretném játszani.

Erre a célra ár/értékarányban szeretnék egy videokártyát választani maximum 60ezer forintig bezárólag!!!!

Mindenki oltja ezt a kártyát közben meg a youtuben elég jól teljesít pl itt is: https://www.youtube.com/watch?v=iQQzyx7VyP8

2015. szept. 13. 18:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Itt van még egy video, bár ez csak valamivel erősebb a gtx 750ti-nél (gtx 680al készítették)

https://www.youtube.com/watch?v=48sO4SMbN-8

Stabil 40fps 2560x1080as felbontással..

2015. szept. 13. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát a GTX680 nem csak valamivel, hanem jóval erősebb a GTX750Ti-nél (kb +66%), egy hajszálnyit még a GTX960-nál is. Ha ezek közül választhatsz, akkor Én valószínűleg a GTX960 2GB-t venném, hiszen az is 60%-val erősebb a 750Ti-nél...ez jelentős különbség!
2015. szept. 13. 19:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Szerintem is a gtx960 lesz.

Csak azt nem tudom, hogy melyik legyen és azt sem értem, hogy ez mért így van.

Konkrétan arra gondolok, hogy egy azon típusú videokari (gtx 960) ugyanannál a gyártónál (gigabyte), ugyanakkora vrammal (4giga) eltérő áron kapható.

Ez miért van?

[link]

[link]

VAgy akár ezek is:

[link]

[link]

Külön kinéztem még ezt a videókártyát bár ez lehet, hogy csak a marketing miatt tetszett meg:

[link]

Szerintetek melyiket vegyem meg a 4 kártya közül?

2015. szept. 13. 19:28
 4/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha 65ezer alatt van 960 4GB az nagyon jo lenne

tegnap ipon.hu n volt anyiert

azert mas mert mas tipus, mas a hutesuk, van hogy jopar tipust is kiadnak ugyan abbol a fotipusbol

neked kellntudni hogy hirtelen 60ezer helyett 70ezred lett e

ha tudsz kompromiszumot kotni es 2ev mulva ugyis csereled akkor 2GB os jobb megoldas ezt 56ezerert m'eg pcx.hu is arulta tegnap

2015. szept. 13. 19:46
 5/12 A kérdező kommentje:

Nagyon maximum eltudok menni 70ezerig.

De most a gigabyte 4 gigások (olcsóbb és drágább) illetve az MSI 4gigás között mi a különbség?

Olvastam az adatokat, a gigabyte órajele még magasabb is mint az msié..

Viszont mondjuk a fogyasztása majdnem 3x akkora. Nem tudom, hogy milyen lényegi dolgokat kell ilyenkor nézni a választásnál.

Szerinted melyik legyen?

Amúgy 2560x1080as felbontású a monitorom. Szerintem jobb lenne a 4gigás nem?

Azokra a játékokra amiket fent írtam.

2015. szept. 13. 19:51
 6/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

igen hasznos olyan felbontason a tobb vram, de 900 asok nem a legidealisabbak nagyfelbontasra, es +2GB ot is "korlatozottan" tudja elerni de persze tudja hasznalni, hatranyt nem jelent de ha nagyobb savszeleseget kapott voln m'egnagyobb elonyt jelentene...

fogyasztasa nem 3x akkora:D

mind hasonloan fogyaszt 960 asok, a tuningolt OC valtozatok se eszrevehetoen tobbet

120W korul fogyasztanak maximum a gyakorlatban mikor terheled oket

OC orajelek amugy se lenyesek

az fontos hogy ne 1ventis legyen es tetszen neked meg 3ev gari se art ra

mindegyiknel meg van a hazi tuning lehetoseg, te majd megemeled orajeleket ha kell

persze akkor fogyasztasuk is emelkedik, de nemnis muszaj tunigal se torodni...

2015. szept. 13. 20:26
 7/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

WF2 az 2 ventis

WF3 (gigabyte gaming) az 3 ventis

MSI Gaming az 2ventis

gaming eket jobban fel OC zak gyarilag

2015. szept. 13. 20:40
 8/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

kicsit nagyobb felbontas mint a tied:P

2015. szept. 13. 20:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor milyen videokarit ajánlasz 2560x1080p-re?
2015. szept. 13. 21:14
 10/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 en tamogatom a 960 4GB ot

viszont

[link]

valamibol meg kell elnie AMD nek is mert kulonben csodbe megy es az nem lenne jo

komolyra forditva a szot ebben neked kell dontened R9 380 van egy arkategoriaban es egy teljesitmenykategoriaban vele, par szempontbol erdemesebb lehet talan

ellenben en elvakult nvidia geforce fanatikus vagyok szoval en tamogatom mint irtam a valasztasod

2015. szept. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!