Ez a laptop jó választás lehet?
Figyelt kérdés
Az alap kérdés, hogy mennyire tűnik jó konfigurációnak?
A kérdés másik része hogy ezen a mai játékok jó része futna? pl GTA 4, 5. Ha esetleg van jobb javaslatod más laptopra akkor azt is szívesen várom.
2015. szept. 13. 16:12
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem a GTA 4 futna, illetve elég jó választásnak tűnik ( Anyaghasználat kinézet alapján, Videókártya ), viszont a GTA 5-tel konkrétat nem tudok mondani. Javaslatom nincs, nekem bejönne!
2/2 anonim válasza:
Nekem valamivel gyengébb gépem van, azon is elment minden mai játék, de én a GTA 5-öt még nem próbáltam, de szerintem olyan 95% hogy elmenne. Vegyél hozzá egy jó hűtő padot, mert melegedni fog mint atom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!