Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 130bol proci vga és alaplap?

130bol proci vga és alaplap?

Figyelt kérdés

Egy eleg osszetett kerdes ez az egesz

Eloszor is a processzorra ternek ki i5 os van kilatasba csak nemtudom 4460 jo e vagy inkabb akkor mar 4590 megeri e?

Vga: r9 270x et es a gtx 960 at nezegettem de egyebet is meghallgatnek

Ehhez meg kene egy alaplap is termeszetesen viszont ebbe sem tudom mi lehet jo a koltsegeken belul

Osszesen 130ezer forintot szanok korubellul ezekre az alkatreszekre

2015. szept. 13. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a 4460-960 kombóra szavazok, a lap az igényektől függ, nekem pl fontos, hogy 8 usb legyen rajta(lehetőség szerint ebből legalább 4x3.0), de ha ilyen kikötésed nincs, akkor bármi jó 15-18k magasságában. Arra érdemes odafigyelni, hogy 4 memória slot legyen rajta, bővíthetőség szempontjából nem hátrány.

i5 és i5 között nincs akkora különbség, hogy megérje a felárat(~játékra tökéletesen elég bármelyik - akár a 2xxx szériából is -, munkára meg i7 et érdemes venni ha van rá keret(ha meg nincs, akkor fx8 at)). 380 mondjuk jobban passzolna mellé, de akkor meg nem maradna pénzed alaplapra.

2015. szept. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!