130bol proci vga és alaplap?
Egy eleg osszetett kerdes ez az egesz
Eloszor is a processzorra ternek ki i5 os van kilatasba csak nemtudom 4460 jo e vagy inkabb akkor mar 4590 megeri e?
Vga: r9 270x et es a gtx 960 at nezegettem de egyebet is meghallgatnek
Ehhez meg kene egy alaplap is termeszetesen viszont ebbe sem tudom mi lehet jo a koltsegeken belul
Osszesen 130ezer forintot szanok korubellul ezekre az alkatreszekre
Én a 4460-960 kombóra szavazok, a lap az igényektől függ, nekem pl fontos, hogy 8 usb legyen rajta(lehetőség szerint ebből legalább 4x3.0), de ha ilyen kikötésed nincs, akkor bármi jó 15-18k magasságában. Arra érdemes odafigyelni, hogy 4 memória slot legyen rajta, bővíthetőség szempontjából nem hátrány.
i5 és i5 között nincs akkora különbség, hogy megérje a felárat(~játékra tökéletesen elég bármelyik - akár a 2xxx szériából is -, munkára meg i7 et érdemes venni ha van rá keret(ha meg nincs, akkor fx8 at)). 380 mondjuk jobban passzolna mellé, de akkor meg nem maradna pénzed alaplapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!