Miért melegszik a processor? A többi lent
A processorom átlag hőmérséklete 59-62 C° fok .
De valamiért mostanában battlefield 3 közben is meg...stb
nagy terhelésnél (most bf3 közben) felment 67 fokra.
ere kifújtam és újra pazstáztam. DE anyit ért hogy most max 66 fok (még).
HW monitort használok nem nagyon tudom de mintha egy fríssités után mutatt volna ilyen magas értékeket de majd megnézem egy másik rpogramal is.
Nem tudom de lehet valami alaplapi probléma?(sztem nem da azért megkérdem)
és érdekes hogy már nincs olyan meleg mint nyáron mégis melegebb a processzor.(nyáron kb 29-30 fokok voltak a szobában most meg 22)
a processzorom egy:AMD FX 6350
a hűtő egy:ASUS CRUX K8M2 (sensor fan)
még azt megnézem hogy pörög e a venti a 60 as hömérséklet fölött illetve hogy mi van a ventivel ami kifele fúja a levegőt közvetlenül a processzor melett.
+a 3.9 Ghz a processor de a HWmonitor mindig azt írja hogy max 4,1 GHz de ezzel sem volt baj.
Hát azzal a hűtővel nem csodálom hogy felmegy annyira.
Nem is támogatja azt a foglalatot rendesen szóval hogy raktad rá?
De mindegy a lényeg az hogy le kellene cserélni valami normálisra.
ha AM2 t tamogassa akkor AM3+ t is
ez kb. olyan lehet mint a gyari vagy talan gyegebb is
szoval mi ertelme volt? halkabbnak se mondhato
a gyari 125W TDP sekhez amugy is rezmagos huto jar
kellene egy hocsoves huto, ha tuningolod akkor egy dragabb
eleg olcso a DeepCool GammaXX altalaban, kb. 4ezer, alaporajelre megfelel es nem hangos
lemaradt hogy 300 as
ellenben most kicsit draga (igaz valtozik aruk landoan van hogy 8ezer is...)
CoolerMaster 103 is eleg jo huto de az kicsit dragabb altalaban
ez meg a masik is viszonylag nem tul magas igy jo lehet a legtobb hazba
leirasod alapjan egyedul a hutod lehet keves de azert takaritsd at geped meg nezd at
ha van kereted es huznad is akkor 16cm magas a CoolerMaster 212 pl. kb. 10ezer
elejétől kezdve ezt használom a gyári rézmagos volt meg nagyobb de az melegebbre ment az asus viszont hűvösebb.
Az asus hűtővel 59 c-maradt a hőmérséklet a gyárival meg 65 re.szóval nem a hűtővel van a baj!
az elején ezzel nem ment 60 fok fölé már két éve ilyen de most valamiért elkezdett melegedni nem a hűtő a baj az nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!