új skylake processzorokat mennyire érdemes venni mennyire éri meg jobban mint a mostani procok?
Ez így hülyeség már megjelentek az alsóbb kategóriás szorzózáras modellek is.
Még jönni fog egy i5 6500, minden bizonnyal a kettő közé, illetve 2 vagy 3 darab i3. Nagyjából 10%-kal gyorsabb az előző (Haswell) generációnál, szóval az áruk még ingerküszöb felett van, és amíg tele vannak a raktárak a Haswellel, szerintem nem is nagyon fog csökkenni. A 6600K van régebben a piacon de annak is elég vadul ingadozik az ára. 80 ezer alatt jó vétel.
Igazán Sandy Bridge-ről érdemes Skylake-re váltani. Arról is inkább akkor, ha hosszú távra veszel gépet és ezért hajlandó vagy bevállalni a 15 vagy esetenként még nagyobb felárat. Egyébként még várnék, amíg rendeződnek az árak, mert jelenleg jó 20%-kal az Intel által ajánlott fogyasztói ár fölött kínálják a procikat.
oké, és különösebben mik az előnyei?
ha jól tudom annyi h kezeli a ddr4-et
de annak meg mi az előnye?
pár éven belül a játékokhoz meg egyéb dolgokhoz már szükséges lesz?
szerintem a mostani ddr3 is bőven jó. mennyivel gyorsabba ddr4?
egyébként a skylake procihoz már ddr4es cuccost is illik venni, nem?
Bocs, nem követtem mostanában annyira a híreket.
A DDR4 ramok ára is kezd normális lenne, szóval valóban lehet értelme Skylake-re építeni.
#5 csak ha nem tudsz varni akor van "ertelme"
m'eg csak most jott ki a Skylake de mindjart le is valtsak, ha minden jol ment volna mar le is valtotak volna
Ha tuningot tervezel, akkor a Skylake jobb , mint a Haswell, mivel nincs benne beépített VRM.
Emiatt az i5-6600k megérheti, ha 3-5 éven belül nem akarsz processzort cserélni.
De szorzózárasból egyenlóre nem érik meg az árukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!