Miért laggol a GTA 5? A terepen a dombok mellet pl fullon megy 70-80FPS-el. Bemegyek városba fullon:10FPS még Normalon ( (a legkisseb grafikán) ) is 30FPS-em van a városba.
Figyelt kérdés
Videókártya:Sapphire R7 370 Nitro
Ram:8GB Kingston Blu
550W táp CHIEFTEC
AMD A8 5600K
1080P monitor 60HZ SAMSUNG
Windows 10 Pro
2015. szept. 11. 22:51
1/32 anonim válasza:
Első körre én proci-limitet mondanák de szerintem bírnia kellenek annak is egy R7 370-el. Nem lehet hogy az IGP-vel játszol nem a dVGA-t használod?
2/32 anonim válasza:
Nekem A8-6500 és r9 270x 2 gb mellett a következő volt:
Városon kívül minden sima, városon belül akadozott, kb 18-20 fps.
FULL HD felbontáson és low-medium közötti beállításon.
Alapvetően a vga fut ki először nálad a szuszból, de a proci sem bírja kellően. Mindenesetre frissítsd a drivereket.
Eredeti a játék?
3/32 anonim válasza:
Attól, hogy a proci elég a videokártyához, még lehet kevés a játékhoz mindkettő. A városban, számolni a forgalommal, gyalogosokkal, seggbe tudja rúgni a procit. Márpedig ez nem egy erős darab.
4/32 A kérdező kommentje:
Igen a játék eredeti de a VGA közell 100K volt... 87.000 Valamennyi szóval meg leginkább Infinity-re használják sokan aminek bírnia kell szóval a VGA biztos jó.. Haverjaim 10/10 Aztmondta hogy k**r** jó VGA meg sok szakember is..Értem a Proci kaksi de akkor se 10 FPS-el kéne mennie...
2015. szept. 11. 23:15
5/32 anonim válasza:
Van egy rossz hírem, a videokártyád is egy szar és kb a dupláját fizetted ki érte, mint amennyit ér. Az R7 370 csak egy átnevezett R7 265, az meg egy átnevezett HD7850. Egy kártya, ami már három éve is csak középkategóriás volt.
6/32 A kérdező kommentje:
Még vissza vihetem a Videókarit 2 napja vettem...Ti mit ajánlanátok helyette?
2015. szept. 11. 23:18
7/32 anonim válasza:
Szerintem a procival lesz gond.
Nekem i5 4460 es Sapphire HD 7870 mellett hozza a fix 60fps (Ennyire korlátozták a videokártyát) , high es anistropic 16x es msaa 2x bealitosok mellett.
8/32 anonim válasza:
Igaza van a #2-esnek egy GTA elég durva tud lenni egy belvárosban... mondjuk szerintem bírnia kéne.. de ha másnem akkor áldozz a felbontásból... :(
9/32 A kérdező kommentje:
Esetleg cseréljem el egy MSI GTX 960-ra?
2015. szept. 11. 23:21
10/32 anonim válasza:
Ehhez a procihoz legfeljebb ugyanezt csak feleennyiért vagy GTX950-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!