Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok ajánlani laptopot?

Tudnátok ajánlani laptopot?

Figyelt kérdés

Legfeljebb 130 ezrem van rá. Játékra nyilván nem lehetne ennyiért találni, de egyébként is netezésre kellene.

Előre is köszönöm.

2015. szept. 10. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez így konkrét, netezésre egy 40 ezres netbook is elég. Van más kritérium is, vagy csak az a lényeg, hogy netezni lehessen rajta?
2015. szept. 10. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Valóban keveset írtam, elnézést, részletezném:

HD filmeket szoktam még laptopon nézni (szóval 15-16 collos szép képernyő az egyik kritérium), esetleg néha játszom, szóval nem szoktam túlzottan leterhelni. A lényeg csupán annyi lenne, hogy árkategóriájában megbízható legyen és 3-4 évig megint ne kelljen lecserélnem. A mostani egy 3 éves Lenovo g580, nincs semmi baja, de már kezdem "elnyűni".

Egyébként ezt néztem ki:

[link]

a szaküzletben nem ezt ajánlotta, konkrétabban a Lenovót egyáltalán nem. Helyette ezt (amit találtam 118-ért is, de a gépről alkotott véleményed érdekelne):

[link]

mondván, ha nem igazán játszom rajta, akkor felesleges a dedikált kártya, meg a matt kijelző is jobb, illetve a HP is megbízhatóbb a Lenovónál.

2015. szept. 11. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.

HP laptopot soha ne vegyél!

Hamar tönkre mennek, és nem egy nagy márka.

Ha rám hallgatsz ezt veszed:

[link]

2015. szept. 13. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ez nagyjából az ékes ellentéte annak, amit a szaküzletben mondtak. :D Most akkor Lenovo, vagy HP?
2015. szept. 13. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Visszavonom, elnézést. Dell laptopot linkeltél.
2015. szept. 13. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2015. szept. 13. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha valami nem oké, nyugodtan írj privátot!
2015. szept. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!