Tudnátok ajánlani laptopot?
Legfeljebb 130 ezrem van rá. Játékra nyilván nem lehetne ennyiért találni, de egyébként is netezésre kellene.
Előre is köszönöm.
Valóban keveset írtam, elnézést, részletezném:
HD filmeket szoktam még laptopon nézni (szóval 15-16 collos szép képernyő az egyik kritérium), esetleg néha játszom, szóval nem szoktam túlzottan leterhelni. A lényeg csupán annyi lenne, hogy árkategóriájában megbízható legyen és 3-4 évig megint ne kelljen lecserélnem. A mostani egy 3 éves Lenovo g580, nincs semmi baja, de már kezdem "elnyűni".
Egyébként ezt néztem ki:
a szaküzletben nem ezt ajánlotta, konkrétabban a Lenovót egyáltalán nem. Helyette ezt (amit találtam 118-ért is, de a gépről alkotott véleményed érdekelne):
mondván, ha nem igazán játszom rajta, akkor felesleges a dedikált kártya, meg a matt kijelző is jobb, illetve a HP is megbízhatóbb a Lenovónál.
Szia.
HP laptopot soha ne vegyél!
Hamar tönkre mennek, és nem egy nagy márka.
Ha rám hallgatsz ezt veszed:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!