Valaki vett már törött/elhajlott Intel foglalatú alaplapot?
Figyelt kérdés
újonnan.
Mert 3 napon túl vettem észre hogy sérült, erre ki nevettek és flegmán "elmondták" hogy elküldik szervizbe, de reménytelen,és tuti hogy elutasítják, pedig tényleg nem nyúltam a foglalathoz, még proci se volt benne. Ráadásul 30 napot kellene elvileg várnom arra, hogy visszaküldjék nekem hibásan (Extreme Digital)És hogy ők sose láttak hibás foglalatú lapot. A lényeg hogy nem voltak valami barátságosak.
2015. szept. 10. 18:43
1/5 Trevor. válasza:
Még nem vettem, nem is szándékozom. Sajnos ilyen esetben tényleg nehéz bizonyítani, hogy nem te tetted tönkre.
2/5 Smittes válasza:
Az Edigital szerviz hálózatával és az ott dolgozókkal nekem is meggyűlt már a bajom. Sajnos olyan emberek az Edigitalban a pult mögött(tisztelet a kivételnek) akikre még egy elemet meg egy kiflit sem bíznék rá.
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
bukta szerintem
nagyon kedves volt aki ezt tette veled
feltetelezem hogy edigitalban valamelyik szerelo szernizes "ugyes" volt es "jot akart" a boltnak
suny es kesz uj termekent eladva egy tonkretett...
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
dehogyis a karteritestol felt 'a nem kicsit se f'elt
5/5 Michail Mendoza válasza:
Én még nem.A vétel után törtem el,mert addig még ugysem volt törött alaplapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!