Cd olvasó csak pörget?
Figyelt kérdés
Asus x55u gépről beszélünk, tavasszal lessz két éves. a Cd meghajtót még nem használtam, de találtam egy halom régi cd-t amiken emlékek vannak. Meg akartam nézni a gép viszont csak felpörgeti de nem látja, így a többivel is. A háztartásban lévő másik laptop viszont megmutatja a tartalmakat, szóval valami más az ok. Kipucoltam fülpiszkálóval a meghajtót óvatosan de semmi. Driver a legfrissebb. Ötlet?2015. szept. 10. 17:43
1/3 anonim válasza:
1. Távolítsd el az eszközkezelőben, aztán indítsd újra dépet, hogy felismerje új hardverként.
2. ha ez nem jön be, akkor távolítsd el az eszközkezelőben, szereld ki a meghajtót, aztán szereld vissza. Ismertesd fel a géppel új hardverként.
3. Ha ez sem jön be, akkor valószínűleg halott a meghajtó.
Ha megadta magát, akkor véleményem szerint nem érdemes újat venni bele - nem azért mert drága, hanem mert sokkal jobban jársz egy külső USB-s DVD íróval. Azt bármilyen USB porttal rendelkező géppel használhatod ha akarod. A laptopba meg tegyél inkább SSD-t az optikai meghajtó helyére.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyenlőre az eszközkezelőben eltávolítottam de nem jött be, amint hazajön a kocsi a benne lévő szerszámokkal egyből szedem is szét
2015. szept. 16. 13:58
3/3 anonim válasza:
vagy ha satás próbáld meg egy másik sata portban,lehet hogy az éppen használt le van tiltva a Biossban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!