Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Tablet lenne a legjobb...

Melyik Tablet lenne a legjobb ár/teljesítmény alapján? (több infó lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lényeg, hogy a PC-k terén vagyok otthon, azt tudom, hogy a tableteknél más szempontok alapján kell az ár/érték arányt felállítani a kérdésem, hogy melyik Tablet lenne a legjobb választás (eddig pcx-en nézegettem [link] ) az alábbi szempontokat figyelembe véve:

-Megbízható Webshopból legyen

-Garancia min 1 év

-Kijelző legalább 9 col fölött

-Felbontás HDnál jobb

-Bővíthetőség (SD kártya)

-Hátlapi kamera legalább HD képeket tudjon készíteni (720p)

Ami teljesen mindegy:

-Aksi Üzemidő (Végig töltőn lehet használat közben, munkához kell)

-OS

-Előlapi Kamera

-Szín

Árkategória: 60-70 Ezer Ft.

Válaszokat előre is köszönöm :)

2015. szept. 10. 15:03
 1/1 anonim válasza:

Hát szerintem sok dolgot kihagytál.

Minimum négy magos legyen a processzor(és még azok között is van különbség)

Memória (RAM) minél nagyobb legyen 1GB-tól több...

Itt számít az is, hogy Androdot, vagy Windows-t szeretnél rá. Androidnak több memória kell, Windows gyorsabb ugyan olyan hardverrel. A memória használattal gyorsabban meríti az aksit is... kérdés persze az is mennyi, milyen programot szeretnél használni.

Játékra talán inkább Android.

Ha ilyen HD-s dolgokat akarsz, akkor legyen IPS képernyője, legyen (mini)HDMI kimenete - hogy egy nagy monitorhoz kösd - így ugye akár egy nagy TV-n is nézheted a kis kütyü képét(ez esetben lesz értelme a felbontás tudásának).

Akksi hamara elromlik ha mindig tölt, és a nagyobb mAh érték nem feltétlenül jelenti a nagyobb üzemidőt.

A link alatt ami van elég hiányos infóval van.

Ha még nem vetted meg nézegesd meg ezt pl: [link]

Ez persze csak egy link, de ha megnézed az adatokat van ami 80Eft és sokkal jobb paraméterekkel bír mint amit linkeltél így első ránézésre. :)

2015. szept. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!