Melyik Tablet lenne a legjobb ár/teljesítmény alapján? (több infó lent)
Sziasztok!
A lényeg, hogy a PC-k terén vagyok otthon, azt tudom, hogy a tableteknél más szempontok alapján kell az ár/érték arányt felállítani a kérdésem, hogy melyik Tablet lenne a legjobb választás (eddig pcx-en nézegettem [link] ) az alábbi szempontokat figyelembe véve:
-Megbízható Webshopból legyen
-Garancia min 1 év
-Kijelző legalább 9 col fölött
-Felbontás HDnál jobb
-Bővíthetőség (SD kártya)
-Hátlapi kamera legalább HD képeket tudjon készíteni (720p)
Ami teljesen mindegy:
-Aksi Üzemidő (Végig töltőn lehet használat közben, munkához kell)
-OS
-Előlapi Kamera
-Szín
Árkategória: 60-70 Ezer Ft.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Hát szerintem sok dolgot kihagytál.
Minimum négy magos legyen a processzor(és még azok között is van különbség)
Memória (RAM) minél nagyobb legyen 1GB-tól több...
Itt számít az is, hogy Androdot, vagy Windows-t szeretnél rá. Androidnak több memória kell, Windows gyorsabb ugyan olyan hardverrel. A memória használattal gyorsabban meríti az aksit is... kérdés persze az is mennyi, milyen programot szeretnél használni.
Játékra talán inkább Android.
Ha ilyen HD-s dolgokat akarsz, akkor legyen IPS képernyője, legyen (mini)HDMI kimenete - hogy egy nagy monitorhoz kösd - így ugye akár egy nagy TV-n is nézheted a kis kütyü képét(ez esetben lesz értelme a felbontás tudásának).
Akksi hamara elromlik ha mindig tölt, és a nagyobb mAh érték nem feltétlenül jelenti a nagyobb üzemidőt.
A link alatt ami van elég hiányos infóval van.
Ha még nem vetted meg nézegesd meg ezt pl: [link]
Ez persze csak egy link, de ha megnézed az adatokat van ami 80Eft és sokkal jobb paraméterekkel bír mint amit linkeltél így első ránézésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!