Miért remeg a monitorom?
Figyelt kérdés
Kb 4,5 éves monitorom van(CRT, Fujitsu simenes) és pár napja bal és jobb oldalt remeg, ugrál a képe. A videókártyám jó és bármilyen hertz-re teszem ugyanolyan. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válazsokat.2010. márc. 12. 17:33
1/6 anonim válasza:
Hasonló nekem is volt, nálam a monitor áramköri lapján lazult meg egy forrasztás, szétszedtem, és némi vizsgálódás után meglett, majd megforrasztottam.
Ha így szeretnéd csinálni, nem árt némi tudás az elektronikához és vigyázz, még azután is lehet benne áram, miután kihúztad (a kondenzátorokban tárolódik), akár 10000V is lehet benne, könnyen átüt.
2/6 anonim válasza:
Nincs a közelében valami elektromos készülék?
Esetleg lehet monitor tápegység hiba.
3/6 A kérdező kommentje:
Egyedül a két hangfalam van közel hozzá.
2010. márc. 12. 17:44
4/6 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy nem csinálja állandóan csak ha "kedve tartja" szóval ezért is zárom ki a videokártya hibát
2010. márc. 12. 17:50
5/6 anonim válasza:
Üss rá egyet a tetejére, komolyan, ha ettől jobb lesz, akkor kontakt-hiba a számítógép áramkörén.
6/6 anonim válasza:
Mármint a monitor áramkörén -akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!