Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erről a gépről mi a véleményetek?

Erről a gépről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Alaplap: [link]

Processzor: [link]

Ramm: [link]

És végül ez amint megakadt a szemem hogy 10-11 ezerrel olcsóbb mint máshol (hihetetlen akció azért)

VGA: [link]

pcx.hu 81,215 Ft

holnap már át is vehetem ha még ma 14:00ig leadom a rendelést, előbb telefonáltam. Szerintetek így jó lesz? Pár hónap múlva csere a cput i5-re és még +4GB ramm.

2015. szept. 9. 13:19
 1/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

micsoda? a giganak mindeg olcso volt a 750Ti je majdnem 40ert nem olyan olcso az

Low profile verzio talan pcx en is van 34ezer korul

sok mas boltban is 38ezer korultol indulnak a 750ti k leginkabb gigabyte markabol de mastol is

az meg mas kerdes hogy 60ezerert is van 750ti...

2015. szept. 9. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:

39-ért nagyon jó az a Ti.

Én 45-ért vettem korábban, szóval jól jársz vele. Ráadásul a Black Edition talán a 2. legjobb Ti, ami megéri az árát.

Más lap kellene, ha húzni akarod a procit. Ha meg nem akarod húzni, elég egy G3420-as.

2015. szept. 9. 13:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Tényleg közveszélyes ez az ember mert a Black Edition olyan 50től szokott indulni.

Köszi a tippet, én is a G3420ason gondolkozom :)

2015. szept. 9. 13:54
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#3 nagy nyereseg am egy Black Edition cimke... de hat te tudod
2015. szept. 9. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagy nyers anyag, de itt nem arról van szó. Pont nem érdekel hogy ezt BE-nak hívják csak az hogy mennyivel tud többet mint a sima TI OC.
2015. szept. 9. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem sokkal tud többet, gyakorlatban 2-3-4 FPS-el. A Black Edition annyit tesz, hogy előtesztelt, így 99.9% hogy működni fog nem "csak" 95%. Illetve a hűtése is nagyon jó, max 59 fok. Tuningpotenciál meg van benne rendesen. (Kell hozzá tápcsati is)

Ennyi pénzért nagyon megéri, ha újonnan akarsz kártyát. A legjobb jelenleg PCX-en a Ti-k közül ár/érték arányban.

2015. szept. 9. 14:07
 7/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 he nagy nyers anyag?:D

es menyivel tud tobbet mint a nem BE? semivel mert te is tudod OC zni akarmelyik kartyat 750 t is 750Ti feletti szintre

amugy nem ertem mit lovagolsz ezen anyira ha neked ez anyira hatalmas csodalatos BEFEKTETES (ha a nyereseg szot vagy a profit szot nem erted) akkor orulj neki azt kesz

de attol m'eg valojabban semmilyen pozitivuma nincs, inkabb csak negativuma

de persze ezzel nem kell foglalkoznod ha nem akarsz

Szia

2015. szept. 9. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Már leadtam a rendelést holnap megyek érte, nagyon jól jártam hogy kiszúrtam :)
2015. szept. 9. 14:10
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
49%

#6 erre inkabb nem mondok semmit csak irok hogy lattam...

sziasztok

2015. szept. 9. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

A 35.000 forintos Low Profile 750 Ti is jó, de nem annyira mint a BE. Ugye azonos kártyák között sebességben túl sok különbség nincs, viszont a BE-nek messze jobb a hűtése, és SIMÁN felhúzható egy GTX 660 szintjére, vagy magasabbra. Ezt a Low Profile kártyával a gyenge hűtése miatt nem fogod megtenni.

Tapasztalat két 750 Ti között: Azonos gépben tesztelt egy srác sima Gigabyte OC Editiont-t. A konfig nála ugyanaz, mint nálam. A rendszere teljesen friss volt, nem mentek háttérdolgok. A srác húzott az OC kártyáján az OC GURU II nevű programmal, annyit amennyit biztonságosnak tartott. és megmutatta nekem az értékeit. Az én Black Edition kártyám 1-2 FPS-el (ami nem sok) többet tudott az alap órajelén. Szóval lényegében gyorsabb, de nagyon kevéssel, van ahol ebből semmi nem látszik.

Szerintem jól döntöttél, használd egészséggel!

2015. szept. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!