Erről a gépről mi a véleményetek?
Alaplap: [link]
Processzor: [link]
Ramm: [link]
És végül ez amint megakadt a szemem hogy 10-11 ezerrel olcsóbb mint máshol (hihetetlen akció azért)
VGA: [link]
pcx.hu 81,215 Ft
holnap már át is vehetem ha még ma 14:00ig leadom a rendelést, előbb telefonáltam. Szerintetek így jó lesz? Pár hónap múlva csere a cput i5-re és még +4GB ramm.
micsoda? a giganak mindeg olcso volt a 750Ti je majdnem 40ert nem olyan olcso az
Low profile verzio talan pcx en is van 34ezer korul
sok mas boltban is 38ezer korultol indulnak a 750ti k leginkabb gigabyte markabol de mastol is
az meg mas kerdes hogy 60ezerert is van 750ti...
39-ért nagyon jó az a Ti.
Én 45-ért vettem korábban, szóval jól jársz vele. Ráadásul a Black Edition talán a 2. legjobb Ti, ami megéri az árát.
Más lap kellene, ha húzni akarod a procit. Ha meg nem akarod húzni, elég egy G3420-as.
Tényleg közveszélyes ez az ember mert a Black Edition olyan 50től szokott indulni.
Köszi a tippet, én is a G3420ason gondolkozom :)
Nem sokkal tud többet, gyakorlatban 2-3-4 FPS-el. A Black Edition annyit tesz, hogy előtesztelt, így 99.9% hogy működni fog nem "csak" 95%. Illetve a hűtése is nagyon jó, max 59 fok. Tuningpotenciál meg van benne rendesen. (Kell hozzá tápcsati is)
Ennyi pénzért nagyon megéri, ha újonnan akarsz kártyát. A legjobb jelenleg PCX-en a Ti-k közül ár/érték arányban.
#5 he nagy nyers anyag?:D
es menyivel tud tobbet mint a nem BE? semivel mert te is tudod OC zni akarmelyik kartyat 750 t is 750Ti feletti szintre
amugy nem ertem mit lovagolsz ezen anyira ha neked ez anyira hatalmas csodalatos BEFEKTETES (ha a nyereseg szot vagy a profit szot nem erted) akkor orulj neki azt kesz
de attol m'eg valojabban semmilyen pozitivuma nincs, inkabb csak negativuma
de persze ezzel nem kell foglalkoznod ha nem akarsz
Szia
#6 erre inkabb nem mondok semmit csak irok hogy lattam...
sziasztok
A 35.000 forintos Low Profile 750 Ti is jó, de nem annyira mint a BE. Ugye azonos kártyák között sebességben túl sok különbség nincs, viszont a BE-nek messze jobb a hűtése, és SIMÁN felhúzható egy GTX 660 szintjére, vagy magasabbra. Ezt a Low Profile kártyával a gyenge hűtése miatt nem fogod megtenni.
Tapasztalat két 750 Ti között: Azonos gépben tesztelt egy srác sima Gigabyte OC Editiont-t. A konfig nála ugyanaz, mint nálam. A rendszere teljesen friss volt, nem mentek háttérdolgok. A srác húzott az OC kártyáján az OC GURU II nevű programmal, annyit amennyit biztonságosnak tartott. és megmutatta nekem az értékeit. Az én Black Edition kártyám 1-2 FPS-el (ami nem sok) többet tudott az alap órajelén. Szóval lényegében gyorsabb, de nagyon kevéssel, van ahol ebből semmi nem látszik.
Szerintem jól döntöttél, használd egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!