Gamer konfig összerakás?
Cpu:i5 4460
Vga: gtx 960 4gb
Alaplap: gigabyte ga-z97p-d3
hdd: wd 1tb
Ram: 8gb 1866Mhz ddr3
Néhány venti meg utólag egy ssd
A táp kiválasztásához kéne segítség mert ahoz nem értek semmit.A ház CM elite k350 vagy CM silencio 550 ha esetleg tudtok jobb házat vagy más alkatrészt hasonló árban azt is megköszönném.
Köszönöm az eddigi válaszokat, értékeltem is sok kis zöldel ;)
Vidikariból gtx 960 marad csak 2gb-s (2gb-sek között tudtommal ez a legerősebb). A táp FSP Raider 650w lessz (azért ilyen nagy mert a későbbiekben lessz VGA és CPU csere meg bővítés) de gépház ügyileg teljesen elbizonytalanodtam és ebben kérnék segítséget. Elvárások: Jól szellőzzön,viszonylag halk (ezalatt nem azt értem hogy teljesen szigetelt de ne valami ósdi 2-3mm-es lemezből) és tágas legyen (az utólagos bővítéshez(nagy VGA,nagy CPU hűtő)legyen hely utólagos házi hangszigetelésnek(nem egy ismerősöm csinálta így és sokkal halkabb lett a PC-jük)). Ha végigolvastad ezt a hosszú beszédet és még segítesz is nagyon hálásan köszönöm :) más kérdéseimnél sokszor nem egy alpàri megjegyzést kaptam már :(
#11 azok nem jok?
gyarto honalpokat linkeltem direkt hogy elolvasd es megnezd megfelel e neked
nagy vga nagy cpu huto belejuk fer
alsotaposak
szelozesuk megfelo legfeljebb ventit kell 1-2 t venni melejuk amelyikben keves/nincs de ha dragabb haz kell irj arat menyiert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!