Royalty95 kérdése:
Telefont, tudom webkamera helyett használni?
Figyelt kérdés
a kérdés adott. IPcamerát kipróbáltam... de hiába állítom: Flash, browser stb... skypon akkor sem tudom használni. Azt adja ki, hogy nincs csatlakoztatva kamera... esetleg van más program.-2015. szept. 8. 12:57
1/1 anonim válasza:
nem igazán :/ legalábbis szerintem :D hiszen USB-n keresztül "programot" nem tudsz futtatni a gépen, szóval szerintem nem.. bár ha androidot leszedsz (BlueStacks) és ha úgy csatlakoztatod USB kábellel, majd BlueStacksba elinditod a kamerát, akkor talán, de nagyon nagy szerencse kéne hozzá.. egy próbát megér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!