Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM, TÁP, VGA, Proci, Lap,...

RAM, TÁP, VGA, Proci, Lap, milyet/melyiket?

Figyelt kérdés

Ezekből kéne nekem egy jó kis gép, játékra.

Mit ajánlanátok?

Max. 150e Ft

2010. márc. 12. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:

TAP: SPIRE JEWELS 550W

RAM: DDR3

ALAPLAP: GIGABYTE, ASUS

VGA: en ATI-ra szavazok

Proci: intel E8000 seria vagy QUAD az "I" osztaly meg draga

2010. márc. 12. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Megint en, az en konfigom:

Tap: SPIRE JEWELS 550W

RAM: Kingston ddr2 2x2gb 800mhz

Proci: intel q9550 (4 magos)

alaplap: asus p5ql-e

vga: ati hd 4870 (sapphire)

hdd: 1tb wd

2010. márc. 12. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Táp: Chieftec,FSP,Corsair

Lap: Asus, vagy Asrock

Proci: Intel valami C2D,esetleg ha kifér belőle egy Quad

Ram: valami DDR3-as jólenne abból ha nem kell nagy teljesítmény akkor PQI, vagy Samsung, Goodram, vagy valami low profile de márkás, ha teljesítmény kell Corsair,Geil Ultra.

VGA: Hát vagy megvárod a Fermit és sokkal olcsóbban veszel radeon-t vagy most veszed meg a radeon-t :D vagy keresel egy ION-os lapot ha van átmenetire. amíg le nem megy az ára a VGA-nak.

2010. márc. 12. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Sztem most az AMD-s configok érik meg jobban az áruka. Jah és az Asrockot felejtsd el mint lap sztem.
2010. márc. 12. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
miért fikázzátok le az Asrockot ? Az is Asus csak más van ráírva gyerekek ! Ébredjetek már fel, lehet hogy nem tartós kondenzátorokból építik fel, de azért jobban megvennék egy Asrockot, mint egy Gigabyt-ot vagy MSI-t !
2010. márc. 12. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor vedd :) Amúgy az ASrock nem írja magáról, hogy az ASUS-hoz köze lenne. Én azért reklámoznám magam az ASUS-szal...

Megéri az ASUS a pénzét. Felügyelek néhány gépet. Kevesebb a gond az ASUS-ra épített gépekkel.

Ram: Kingmax, Kingston, GEIL, Corsair -> kb 25000 (2x2GB), vagy kb 35000(2x2GB DDR3)

Táp: Chiftec, Coolink, FSP, Enermax, Corsair -> kb 15000

VGA: ASUS :) És inkább ATI, mint NVidia. Legalább 4850, esetleg 4870. Jó lehet még az 5670, de az még drága. -> 30-50000

Proci, alaplap: Egy fapadosabb P55 chipes alaplappal Core i5 (kb 55-60 lesz a proci+alaplap). Vagy G43 chipsetes alaplap+C2D E8xxx/C2Q bármelyik. -> 50000-70000

Szerintem ha csak ezek kellenek, akkor belefér az i5 is. Esetleg az olcsóbb VGA-val. A jövőben valószinűleg inkább ez a platform fog fejlődni, és akkor csak VGA-t kell (lehet) cserélni erősebbre.

2010. márc. 12. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is felejtsd el az Asrock-ot nekem elhiheted, nem 1 nem 2 gépet szervizeltem már, tudom mit beszélek. Sajnos mostanában az Asus is gyengülni kezd, sorra hozzák az Asus lapokat sata vezérlő hibával szóval most szerintem a Gigabyte lapok közül érdemes választani, azzal van a legkevesebb gond. VGA mindenképp Ati legyen 4770 vagy a fölött, játékra AMD konfigot ajánlanék, már csak az ár/érték arány miatt is.
2010. márc. 12. 23:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 13. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!