Milyen megoldások vannak? Kifejezetten játszani szeretnék egy pc-t egy xbox one árából! Bőv lent!
Régen ugyan ezzel a problémával küzdöttem. Mindig is PC-m volt, soha nem játszottam boxon. Én tesztelgettem, volt az egyik haveromnak box másiknak ps . Kipróbáltam, nagyon megtetszett, annyi hogy az FPS játékoknál szokni kell hogy karral játszol, de NFS pl sokkal királyabb volt, az F1-ről nem is beszélve. Úgyhogy gyűjtöttem és beruháztam egy Xbox360-ra (jobban tetszett mint a PS, ne kérdezd miben, maga az összkép tetszett :D ) A játékok tényleg húzósabbak, de azokat végig is kell játszani, 3-4 havonta vettem mellé mindig egyet. De volt mellette xbox live előfizum is ami meg ugye 1 játék havonta ingyen (mostmár 2-őt adnak havonta) és nem is rosszakat. Én mindenképpen a konzolt preferálnám a te helyedben is, mivel "csak" a játék iránt érdeklődsz ilyen téren. x360-at/ps3-at már nem vennék, inkább gyűjts a One/Ps4 valamelyikére. Ott is van Live előfizetés (psnél valami más) és ott is van havi játék.
Ui.: Persze ha nem akarsz játékokat venni és neten játszani, akkor vegyél egy rgh-s x360-at. nagyon sok játék van még ami erre is kijön, és sok ami kijött rá.
Remélem tudtam segíteni :)
"6évig jó beállításokon vinne mindent alsóhangon 200ezer"
és még lehet keveset is mondtál, hiszen nehéz előre jósolni. az én 6,5 éves gépem (igaz, ott a játék csak mellékes cél volt) 400+ volt akkor
tény, hogy jelenleg is kiszolgál minden célból, de ha játszani szeretnék rajta a legújabb játékokkal fullhd-ben magas grafikával akkor szaggatna szerintem.
"ez a játék és hardveripar mocska sajnos"
Elnézést kérünk, hogy megpróbálunk eleget tenni a folyamatosan növekvő igényeknek és nem szabunk gátat a természetes ütemű fejlődésnek.
#5 Ugyan már.. :) jó kifogás, hogy az "igények" nőnek.
Az egyetlen igény, ami drasztikusan nő, az a gyártóké, mégpedig a bevételükre tartanak igényt.
A grafikát fejlesztik, mert így látványosabb játék érhető el és eladhatóbb. A hardverpiac meg örül, mint majom a farkának, hiszen folyamatosan lehet újabb és drágább hardvereket piacra dobni...
Arról nem is beszélve, hogy nincs rendesen optimalizálva semmi sem! Weblapokat telefo***k js-el (ha kell ha nem) mert akkor jó ha elég csili-vili és egy 10 éves gépet már böngészéshez sem tudsz használni! (Pedig 10 éve tökéletes volt erre a célra.)
Szóval ez a fene nagy fejlődés inkább a hardverpiac életbentartását szolgálja, mintsem a felhasználók igényeit. Hogy a felhasználóknak mennyire nem erre van igénye arra a win8 bukása volt a legjobb példa.
Persze a gyártókat is meg lehet érteni. Valamiből meg kell élni...
A weblapokat telefosom JS-el, mert nem azt az 5%-ot kell kiszolgálnom, akik 10+ éves gépet használnak, hanem a többi 95-öt. 10 éve még közel nem tudott ennyit egy böngésző, mint most.
Egyébként akkor is telefosták, csak nem JS-el, hanem Flash mocsokkal. Szerintem nem kell vitát nyitni arról, hogy melyik a rosszabb.
Js vs flash az egyébként sem vita kérdése... a flashnek is megvan/volt a maga létjogosultsága csak azt sem arra használták amire kellett volna.
Csak arra próbálok rávilágítani, hogy túlzásba viszi mindenki a megjelenést (ami sokszor már a funkciók rovására megy). És a pár éves telefonomon se tudok már netezni hasonló okokból kifolyólag.
Ez a tyúk vagy a tojás vitája. Mint mondtam, nem lenne az a 95% ha nem kényszerítenék bele az embereket. Senki nem megy be a boltba, hogy "húúú de jó lenne pár százezret kidobni az ablakon" ha épp még használható lenne a meglévő eszköze! Ha pedig mindenki lecserélte, akkor meg "jogosan" mondhatjuk: "erre van igény, szóval így tovább"!
A win10-ről is kihozzák majd, hogy az év legnépszerűbb rendszere, mert felhasználók tömegei tértek át rá! (Ja, hogy ingyen dobták az ember után, csak hogy használja, bármi áron, az részletkérdés. Használja, tehát erre van igény, igaz?)
5-ös, az ue3 máig nagyon jól tud kinézni lásd új gears of war.
mellesleg én is benne vagyok a játékfejlesztésben és tudom, hogy mik azok a dolgok amik lökik azt a bizonyos vonalat egyre előre. nem lenne rá szükség, nincs igazi indok arra, hogy olyan gépigényeket lássunk játékokban amelyek vannak. Egyszerűen az üzleti érdek.
Nem bánom, hogy megatextúrákat használnak, annak ellenére sem, hogy emiatt nem elég a régi gépemben lévő kártya az 1 gb vrammal.
Egyébként ha már JS és Unreal Engine, lehet, hogy az alábbi linket érdekesnek találod: [link]
Bónusz pont a webgl fejléc miatt, ami wdhun telefonján nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!