Asrock 970 Pro3 R2. 0?
szerintem jó az a lap a procikhoz,bár én 8 magost inkább 990-esbe raknák.
nekem ilyen van,és csak ajánlani tudom :
az ára 30k.
Szerintem az FX széria ár/érték arányban már nagyon nem éri meg 30.000 Ft-os lappal.
Mire szeretnéd használni a processzort?
Az Asrock 970 Pro3 R2.0 édeskevés még az fx6300 alá is.
ok: kevés+hűtetlen vrm => erősebb proci terhelésnél túlmelegszik, és visszaveszi a proci teljesítményét => akad a játék
Ami ajánlott minimum az egy asus m5a97 r2.0(fx63xx-hoz) és asus m5a97 evo r2.0 (fx83xx-hez). Van még egy gigabyte alaplap is ami ajánlott, és olcsóbb valamivel, mint az asus, csak annak a nevére nememlékszem.
Amúgy jobban kijössz, ha alap fx-eket veszel (6300és 8320), mivel a több fizikailag azonos, csak órajelben van különbség, amit biosban kb fél perc alatt "orvosolni" lehet.
De ajánlom, kérdezéshez/olvasgatáshoz : [link]
ASUS M5A97 R2.0 25körül
ASUS M5A97 EVO R2.0 28körül
a gigabyte talán ez az: Gigabyte 970A-UD3P 23.5körül
pcx-en
egy 28 ezres alaplap ugyanolyan mint egy 14ezres alaplap? mert az én alapom annyi. Annyiért vettem lassan 2 éve.
Akkor most tényleg, milyen alaplapot ajánlotok, ehhez a 2 processzorhoz, hogy ne vegye le a teljesítményt? a mostanim tökéletesen működik az fx 6100-al :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!