Mi a véleményetek erről a notebookról?
Egyetemre szeretnék egy minél kisebb, hordozható notebookot, internetezésre, szövegszerkesztésre, könyvtári munkára, esetleg filmnézésre használnám. A keretem nem túl nagy, 90 ezer forintnál nem nagyon tudok/szeretnék többet rászánni, nem ez lenne a fő gépem, csak tényleg arra kellene, hogy útközben, az egyetemen is dolgozhassak vele. Köszönöm előre is! :)
Használtan 30-50ért másra is használható 15'col laptopokat is adnak.
Szerintem a 11' nem felhasználó barát, sem hosszan tartó "munkára" sem filmre sem másra.Egyébként asus és dell párti vagyok. A 4gb ram internetre elég, a quad processzornak semmi jelentősége nincs. A beéppített intel vga lejátsza ugyan a filmeket de 11 colon sosem fogod azon nézni hidd el.
Aka telefonon is tudsz streameket/műsorokat nézni mégsem teszed ugye?
Egyébként szép a színe és 90 alatt van.
Ahogy érzed, én nem tenném.
A fentieket olvasva és figyelembe véve ez a gép is tökéletes.
proci 8 TDP(watt)-ot eszik, csak a számokat összehasonlítva is nevetséges fogyasztása van. ->hosszú akkumlátor idő.
Szerintem egy 3h használatot bírnia kellene, de azért kérdezz utána az eladótól is.
Amit javasolnék tarts egy próbagépelést vásárlás előtt, hogy a billentyűk mérete és elhelyezkedése is kényelmes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!