Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

GeneralM kérdése:

Mi a véleményetek erről a tápegységről?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésem után ezt a tápot néztem ki magamnak: [link] Erről mi a vélemény? Megéri az árát? Egy i5-4460 (lehet, hogy i5-4690 de maradjunk a 4460-nál)-nal használnám. A kártya ez lenne mellé: [link] És a mobo alájuk: [link] A válaszokat előre is köszönöm. A gép többi részére is elfogadok tanácsokat.

2015. szept. 7. 14:29
1 2
 1/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
nem igazan inkabb GLX ha Zalman t szeretnel
2015. szept. 7. 14:59
 2/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
az 500 as is eleg az kb. hasonlo aru vagy olcsobb, 600 as mar 20ezer majdnem ott mar mast is meglehetne gondolni 5ev garis FSP Raider 550 pl.
2015. szept. 7. 15:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Az enyém 5000 ft-al olcsóbb mint a kevesebb wattos. Minőségben megéri a pluszt? Egy hasonló árúra gondoltam. A válaszaidat köszönöm.
2015. szept. 7. 16:13
 4/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

igen megeri, ismert Sirtec belsos a GLX a GSII valami ismeretlen kinai belsos HCE (nem HEC!)

ha igaz rossznak nem rossz de valoszinuleg az arazasuk sem veletlen...

igen mar latom dragabb nem olcsobb :/ pont gs2 600 arban vagynolcsobban szerintem nem nagyon lesz mas

de ha GLX re futja nem artana szerintem...

2015. szept. 7. 16:35
 5/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

vagy erre is ranezhetsz bar mintha 3ev gari szokot voln ra jarni

meg melesleg nem tudom nem e erkeztek meg az ujak beloluk

mert volt a regi HEC belsos igazabol ez regen kifutott oreg tipus volt, mostanaban a Sirtec belsosek mentek, de az ujak elvileg valami CWT belsosek lesznek (persze ettol m'eg nem rosszak)

vagy netan ez:

[link]

ez is az elfogadhaton belul van CWT belsos

de ha GLX re van az lenne a legjobb

2015. szept. 7. 16:43
 6/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

netan erre is ranezhetsz "ok kategorias" HEC beles

ez is az elfogadhaton belul van (CWT)

[link]

de 3ev kellene hogy jarjon ra tudtomal...

ez mar kicsit "draga" keretedhez kepest de 5ev garit irnak ra boltok

[link]

16ezer kb. (ez OEM gyarto vagyis sajat belsoket gyart, mint pl. FSP es SeaSonic)

2015. szept. 7. 16:52
 7/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

egyenileg szubjektiven en ilyen sorrendet allitanak fel

GSII, VS, B V2, Evga B, Hamburg, GLX, SF

elol amit legkevesbe vennek meg hatul amit leginkabb

de mind hasznalhato tap es GSII n is 3ev gari van ha igaz szoval effelol sincs gond

2015. szept. 7. 16:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Közveszélyes Kontár, váó nagyon segítőkész vagy :) Köszönöm szépen, kérlek ha tudod linkeld, azokat is, amiket te vennél.
2015. szept. 7. 17:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Közveszélyes Kontár, váó nagyon segítőkész vagy :) Köszönöm szépen, kérlek ha tudod linkeld azokat is, amiket te vennél.
2015. szept. 7. 17:02
 10/14 A kérdező kommentje:
A két írásért elnézést, ne feledd, hogy ehhez a kártyához: [link] 1x6 és 1x8 pines kell minimum!
2015. szept. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!