GTX 750ti érdemes még venni?
Figyelt kérdés
FullHD felbontáson használnám, ritkán játszanék rajta GTA V,WarThunder,Witcher 3,Mad max hasonló kaliberű játékokat persze low-med-high beállításokkal, ULTRA beállítás felejtős természetesen.2015. szept. 7. 12:02
1/21 A kérdező kommentje:
Processzorom AMD FX6300 (kérlek ne kövezetek meg)
2015. szept. 7. 12:02
2/21 anonim válasza:
40k környékén vagy alatt igen.
Amúgy nincs baj az FX-6300 procival, én már közel 3 éve nyúzom az enyémet és jól teszi a dolgát! Jelenleg egy GTX960 kártyával használom és elégedett vagyok vele.
3/21 A kérdező kommentje:
Órajel alapon megy?
2015. szept. 7. 12:16
4/21 anonim válasza:
Én kikapcsoltam a turbót és a szorzót 20-ra állítottam azaz vagy energiatakarékos módban pörög vagy 4GHz-en. Több szál kihasználása azaz nagyobb terhelés mellett így jobb teljesítményt nyújt, mint alapon, de kisebb terhelésnél kb ugyanazt hozza. Komolyabban is meg lehet tépni (4,5GHz+), de nekem jó így (alig melegszik/eszik többet, mint alapon). A hűtő rajta egy Hyper 212+, ami már korábban is megvolt és remekül teszi a dolgát (halk és hatékony).
5/21 anonim válasza:
FullHD-ra az a kártya egyszerűen kevés. Egy belépőszintű modellről van szó, amit csak a sokat romlott euró árfolyam tart még árban a középkategória alján. Egyébként már simán 25 ezer forint körül indulnának a legolcsóbb modellek és a GTX950 kerülne annyiba, mint most ez. A "fullHD kompromisszumokkal" kategória pedig nagyjából pont ott kezdődik, hogy GTX950 vagy R9 270X.
6/21 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm azt mondta hogy farcry 4 high viszi 30fps felett nem esik be ez alá nagyobb akció jelentnél sem.
Szeintem PS4 konzol mellet jó van ez a videókártya, nagyobb címeknél már konzolon játszanék úgy is.
2015. szept. 7. 13:22
7/21 A kérdező kommentje:
fullhd persze a fc4
2015. szept. 7. 13:23
8/21 Közveszélyes Kontár válasza:
35-40 ert ha neked nem gond de 45tol par 950 es 270X beszokott csuszni...
persze ott van a sima 750 (amit latam 50ert is...) ez is jo vetel lehet mert ezt netan 30 ert is lelsz aztan felhuzod 950 szintre es tovabb :D
9/21 A kérdező kommentje:
GTX 750ti fel lehet húzni GTX 950 szintre is? :O
2015. szept. 7. 14:01
10/21 Közveszélyes Kontár válasza:
GTX 750 1500 MHz gpu 2000MHz (8GHz) vram
ennyire tuningolod minimum
aztan figyeled a szikrakat mindenutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!