Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépem kikapcsol,...

A számítógépem kikapcsol, majd újra indul?

Figyelt kérdés

Üdv.

Kb 3 hetes a gépem.

Ami van benne, minden új, kivéve a merevlemezt.

Eddig ilyet nem csinált. Mintha a konektorból lenne kihúzva.

Ventik se mennek, minden leáll, majd kb 5 mp múlva elindult magától, amíg én pislogtam, hogy akkor most mivan... mikor leállt, amellettem lévő kislámpa is pislant egyet, de az áram nem ment el, mert a rooterem nem indult újra, sem az ébresztő óra.

A gépemben, egy noname 400w-os táp van.

Ezenkívűl

Alaplap, Gigabyte B85m2 D2v

Proci, core i3 4170

Hűtő, a gyári.

8gb kingston ram 2x4gb

vga prociban

500 gb 6 hónapos hdd

és egy dvd író.

A házban, más ventit nem láttam.

Érdekesség, hogy játék közben, az msi afterb. A procit 40-50 fokosnak írta, niosban 38-40 fok.

A gépből, néha egy kattanás hallatszik, huzamosabb használat után. ( a vinyó az előző gépemben is benne volt és abból is kattanás hang hallatszott néha )

Valamint amikor kikapcsolom, windowsbol úgy ahogy kell, akkor is kattanással áll le.

Amire én gyanakszom, az a vinyó, mivel az előző gépem is kattogott, és csak ez az alkatrész került át az újba.

Vagy a noname vacak táp lehet a baj? Mit cseréljek benne?

2015. szept. 7. 06:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

KINGSTON 240GB SSDNow V300 SATA3 2,5" SV300S3B7A/240G

A ház meg

N-BASE N Case 1070 400w

A gépet netezésre meg néha játékra használom.

Egy 750ti t tervezek még bele tenni majd.

2015. szept. 8. 09:10
 12/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
ok
2015. szept. 8. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!