Nem működik az Alt és az Alt Gr gombom, miért?
Figyelt kérdés
Tehát tegnap játszok normálisan, működik, aztán a következőre mikor megnyomnám az Alt + Tab-ot nem működik, aztán 1-2 óra múlva írtam volna be az email címem, de kukacot se tudtam írni, mivel az Alt Gr sem működik, valaki tudna nekem segíteni? Nyelv váltást próbáltam, kihúzni és más usb portba bedugni is, kitisztítani a billentyűzetet.#billentyűzet #Alt Alt Gr nem működik
2015. szept. 6. 11:47
2/2 A kérdező kommentje:
Te végig sem olvastad azt amit kiírtam? Se az Alt se az Alt Gr nem működik..., és nem konkrétan a kukac jellel van a bajom, hanem az Alt + Tab-ot nem tudom használni, ami idegesítő.
2015. szept. 6. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!