Mi lehet a billentyűzet baja?
Egy laptopon hirtelen jelentkeztek a problémák. (nem az én gépem, olyan használja, aki nem annyira ért a gépekhez) Bizonyos gombok nem működtek, nem jelent meg semmi a hatásukra. Ha a Num Lockot bekapcsolom, minden gomb megy, kivéve a c karakter, de akkor a jkl számai helyett is betűket ír. Ha kikapcsolom a Num Lockot, se a c, se a jkl nem jelenik meg, meg még néhány más karakter sem működik jól.
A Num Lock ki-bekapcsolásának is eleve az Fn lenyomása mellett kéne váltania.
Eredetileg Win7 volt a gépen, majd leállítottam 1-2 szolgáltatást és megjavult - ami szoftveres problémára utalna - majd vissza akartam csinálni, újra elindítottam néhány szolgáltatást és újra ez történt. DE lecseréltem azóta a teljes oprendszert és a probléma még mindig fennáll, így nem tudom, hogy ez a hirtelen működés véletlen volt-e vagy én nyomtam valamit a billentyűzeten, amivel visszaváltottam őt normál működésre.
Az akksit is kivettem már rövid időre.
Ötlet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!