Szünetmentes táppal USB probléma?
Üdv!
Néhány napja vettem át és helyeztem üzembe a szünetmentes tápegységemet. Típusa: Eaton 5E 850i USB DIN. Az eszköz jól működik, egy dolgot kivéve; hiába kötöm össze usb kábellel a géppel, az nem akarja érzékelni. Ezt több gépen is kipróbáltam. Továbbá mikor boot előtt csatlakoztattam az eszközt, és elindult a gép, egy "usb device over current status detected" hibával kidobott a BIOS, és leállt a gép, és amíg nem távolítom el az eszközt, nem is akar elindulni a számítógép. Mi ilyenkor a teendő? Vagy küldjem vissza a terméket?
tularam - over current
talan hibas az USB resze a szunetmentesnek de lehet mas hibaja is...
De az is lehet hogy hasznalat kozben nem kotheto ossze a geppel vagyis vedd ki es ugy siman dugd usb re
vagyis a szunetmentes sehova nem lesz beduga es ra se lesz semmi dugva csak az usb
gep meg termeszetesen siman konektorban lesz (nem a szunetmentesben)
azt irja interaktiv
ezekszerint hasznalat kozben kelene hogy elerhesd? es valami program kiirja az allapotat?
mert arra gondoltam en hogy valamit be lehet allitani rajta igy (de nem hasznalat kozben)
hat akkor garancia ...
nem,
vonal-interaktiv
ez a felepitesere vonatkozik
lehet menetkozben is piszkalni ezt az UPS t vagy sem?:D
elvileg lehet, vegulis talan nem egy oskovulet ez igy elvarhato is manapsag hogy mindent realtime ban piszkalhasunk es figyelhessunk
szoval garancia...
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!