Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik olyan, hogy tv bemenet...

Létezik olyan, hogy tv bemenetes videokártya?

Figyelt kérdés

#vanvagynincs
2015. szept. 4. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Létezik.
2015. szept. 4. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 Öööö... Kicsit pontosítsunk!

Én nem tudok (és nem is láttam) tuner és videokártyát egybeépítve, tehát szerintem ilyen nem létezik, de legalábbis nem tudok róla!

Ami viszont biztosan van:

-tv tuner kártya (és ezek többféle verziója)

-belső digitalizáló kártya (analóg)

-külső digitalizáló eszköz

-ki és bemenettel rendelkező digitalizáló eszköz

-hdmi capture kártya

-külső usb3-as hdmi capture eszköz

-szintén ki és bemenettel rendelekező hdmi capture eszköz

TV bemenetes videokártyát viszont még sose láttam...

2015. szept. 4. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyit hozzáfűznék: ellenben tv-out kimenetet viszont láttam, régebben gyakori volt a kompozit illetve az RGB kimenet a kártyákon. Talán még a radeon x1600 korában...
2015. szept. 4. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a laptopomon a van HDMI-nél hogy HDMI in/out, szóval elvileg van bemenet is, de még soha sem használtam, de nem egy olcsó gép volt, Nettó 1 milliós Alienware.
2015. szept. 4. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért a laptopoknál más, mert ott minden egybe van építve. Nem tudod hol kezdődik a videokártya és hol ér véget a capture kártya. Az egy egyedi valami.. :)

Ha szigorúan vesszük, akkor ezek szerint valóban van, de tény, nem sok alienware volt a kezem között. Inkább üzleti laptopokkal találkoztam.

2015. szept. 4. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem létezik. Régebben legalábbis árultak VIVO jelolésű videokártyákat, legalábbis ATI-t, azoknak kép ki és bemenete is volt. Bár az X850-esek óta nem igazán hallottam ilyenről, szóval most jelenleg nem tudom, hogy áll a dolog.
2015. szept. 4. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem régebben volt 2 féle VIVO-s ATI radeonom is. kompozis és svhs bemenete volt, tudott felvenni. Meg persze TV out is volt rajta. De ez régen volt.
2015. szept. 4. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 #7 Igazatok van! (Nekem sose volt olyanom, így nekem ez kimaradt az életemből... :))

Ma is tanultam valami újat. Ellenben a jelenleg piacon lévő termékek közül tényleg nem tudok ilyenről.

2015. szept. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!