Tudtok olyan számítógépházat ami nem egy horribilis összeg, de kompatibilis a vízhűtéssel és ATX méret?
1 és 2 cellással.
Horribilis összeg alatt arra gondoltam hogy nem egy full extrás cucc, meg lehetőleg nem a súlya miatt drága, mert ezeknek a nehéz házaknak nem vagyok a híve.
Olyan kellene ahol komplikációk nélkül belefér a vízhűtés és a szellőzése is normális (legalábbis ne az a bentragad a levegő típusú ház legyen). Alsótáppal de gondolom ez alap.
Sharkoon alacsonynak tünik... azaz nekem így kérdéses hogy bemegy-e a hűtőborda+a venti vagy jobb esetben a két sor venti.
Azért ennél lehet drágább :) 25 ezerig kb.
a vízhűtést a tetőre szokás szerelni, nem hátra fele, ahol a videokártyád kimenetei vannak.
Olyat nem fogsz találni, max kivezetheted belőle.
Sajnos sokszor látom hogy megvesznek ezt azt, de már a vízhűtő nem fér oda, vagy éppen maga a sima hűtő... ilyenbe nem akarok belefutni.
Legyen valami csatlakozó elől, meg lehetőleg szellőzőn is, többi nem érdekel. :) De mivel amit írtam az magasabb olyan 70 mm-el, értelemszerűen szerintem abban ennek egy jelentős része az alaplap és a felső rész között is lehet, ami egyszerűbbé teszi a beszerelését a vízhűtőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!