WD Elements 1TB külső merevlemez szerviz?
Ahol vetted oda vidd vissza.
Basszus! Neharagudj, de ennyire sötétek az emberek? Székesfehérváron lenne előnyösebb, jaj hova vigyem? Nyíregyházára! Vidd oda!
Leglőször én ezt a HDD-t egy másik géppel együtt is kipróbálnám, méghozzá olyannal amelyen minimum WIN7-es oprendszer fut. Előbb álljon fel a gép, és csak utána csatlakoztasd a külső HDD-t.
Megpróbálnám egy másik adatkábellel is a HDD és a gép közt.
Írod, hogy "villog": úgy gondolom, hogy ezt a HDD-házán lévő LED teszi. Nem tudom, hallható-e, hogy mechanikusan forog a HDD mégneslemeze?
Neten rendeltem... -_- bunkózni légyszi keressetek másik helyet! Nagyon fontos dolgok vannak rajta, eléggé kétségbé vagyunk esve. Kerestem, de nem találtam semmi olyan helyet, ahova vihetném. Ezért kértem segítséget itt...
#2, próbáltam másik géppel, másik kábellel is, úgy sem működik :/ Valami hangot viszont ad, ebből is gondolom, hogy érintkezési hiba lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!