Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer laptop nem indul, help (...

Acer laptop nem indul, help ( Acer Aspire E5-572G )?

Figyelt kérdés
Nos, tehát arról lenne itt szó, hogy ugye van nekem ez az Acer Aspire E5-ös laptop, és a tegnapi nap folyamán, egy "kedves kéztől" kapott egy öklöst a touchpad-tól jobbra a billentyűzet alá. A laptop újraindult, minden okés. Kijön a szokásos Windows 8.1-es boot logo, tölt minden rendben. Furcsáltam hogy "kicsit" sokáig tölt, konkrétan 2 óra hosszá után SE haladtam előre vele. Egyértelműen szervíz lesz a dologból, csak úgy kiváncsi lennék rá, mi kínja is lehet szegénynek. ( Részletesebben az indításról: 0. lépés: Bekapcsoló Gomb, előjön az Acer logó. 1. lépés: Megjelenik a 8.1 logó. Innentől kezdve tölt-tölt, de semmi. Többszöri újraindítás után elindul a diagnosztika, de az is csak tölt a végtelenségbe, az sem indul el. Tehát konkrétan van egy gépem, ami télen jól fűt, de másra nem jó. )

2015. szept. 3. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a HDD kapott egy erős tockost és feladta.
2015. szept. 3. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ, azért még mások véleményére is kíváncsi lennék, annak ellenére hogy már szervizben van lassan 1-2 hete ( persze semmi infó róla, még árat se mondtak ) .
2015. szept. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!