Intel core 2 quad q8200 as prociról mi a véleményetek? Játékra
ingy'e se erdemes megvenni
ez amugy is egy iszonyat gyenge Quad
Pentium G van 15ezertol ujonan 1150 foglalatos
B85 alaplap ala 15ezertol szinten
ezzel sokkal sokkal jobban jarsz
775 es rendszered meg add el, ram ha ddr2 nagyjabol eladasi ara fedezi a ddr3 ra valtast
szoval ugy 30ezret koltsz kb. de 2magon dupla teljesitmenyt kapsz 4maghoz kepest
(igen futnak rajta a 4magot igenylo jatekok is)
Jo! Nekem Q6600 van, és egy 256 bittes nvidia vga, simán viszi a CSGO-t meg az MTA-t.
Egyébként a vga kártya az ami igazán számìt játéknál nem a proci.
Nem mostani kérdés de azért leírom, hátha valakinek még hasznos lehet.
Én most cseréltem a Q8200-as procimat egy i3 2100-ra. HD6850-es videokártyám van és 1280x1024-ben játszom.
Q8200-zal a Bf4 minimumon is beakadt vagy akár 20 FPS körülire is beesett, mind ez minimum beállításokkal.
Dying Light High beállításokon 20-30FPS között futott, Low-on sem volt jobb ezért marad a High...
NFS Rivals pedig nagy, nagyon sokszor csak 20FPS-el futott, néha felment azért 30-ra, grafikai beállítástól függetlenül.
Többen is azt mondták, hogy nem jobb az i3 2100, elhanyagolható különbség lesz stb...
Bf4 Medium + 2XMSAA-val stabil 40+FPS-el fut.
Dying Light-ban a látótávolság minimumon illetve a Textúra Mediumon, a többi maxon általában 35-40 körüli FPS-em van, néha megy csak be 30FPS alá.
NFS Rivals Ultrán a legtöbb helyen stabil 29-30FPS, 1-2 rész volt ahol beesett 25-re.
Mindenki döntse el magának, hogy érdemes e ilyen régi, 775-ös procikban/gépben gondolkodni vagy inkább váltani kellene... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!