Tudtok-e, esetleg ennél jobb ár/érték arányú VGA-t?
Sziasztok.
Nos, október fele tervezek venni egy új videokártyát.
Erre gondoltam:
Sapphire R9 380 4GB DDR5 Nitro
Van-e esetleg ennél jobb ár/értékű videokártya hasonló árkategóriában?
GTX 960 biztos nem kell, mivel nem tudja a 4GB-ot kihasználni, azt ugye tudjuk...
Legolcsóbb 290 az 101 ezerért nekem már sok....
A gépem konfigja, ha kéne:
ASRock h97m PRO4
i5-4690
GTX 650 (a kártya sokkal régebbi, mint a processzor, és az előző procim nem hajtotta ki teljesen ezt a VGA-t, ezért vettem először processzort.)
2X4 GB KINGSTON DDR3 1600MHz ram. (nincs rajta hűtőborda... :D)
FSP Raider 650W
Western Digital 1TB FZEX
És azt hiszem ennyi. Már minden megvan a videokártyán kívül.
Ha esetleg lenne jobb videokártya hasonló árkategóriában, arra kíváncsi vagyok. :D
Áhh kösz. Igazából eddig szinte mindent PCX-ről vettem, meg egy Miskolci boltból..
Viszont, a legendák szerint, az ASUS AMD vonalon Retek. Legalábbis VRAM hűtésileg.
(Épp egy ASUS GTX 650-em, van szóval itt ezen a kártyán korrekt hűtést adtak rá. (100% terhelésen nem megy 45-50 fok felé, egy kis venti babrálásnak hála. :D)
#11 elvileg a 290/X Asus kartyakon ez nem volt "megszokott allapot" de az erdekes hogy Asus volt a legolcsobb 290 bol altalaban jo sokaig (es most is az) 80ezer alatt is volt
nos 380X bitosan jo lenne ha lenne es tendenciat elnezve 10-15% al minimum erosebb lenne
ellenben azt ugye tudod hogy 100ezer felett lenne a legolcsobb? kb. 2-3honap mire talan 80ezret megkozelitene... igy tul sok ertelme nem lenne, mindez persze elmelet
viszont ha varsz lehet valtoznak arak es kinalat, bar az arvaltozaskat elnezve lehet a 380 t 70ezer helyet 85ezerert tudod majd megvenni...
igazsagszerint a 380 4GB 70ezerert szoszerint a teljes vga kinalat best buy vga ja
mi kell jobb ennel is? jobb mindeg lesz... varni lehet barmeddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!