Ha van két ugyanolyan gépem, de az egyiknek meghalt az ethernet portja, akkor, ha a vinyót kicserélem ugyanolyan lesz minden mint régen?
Sztem esélyes, hogy műküödik. Nyílván észreveszi, hogy más gép, telepítgetni fog, de megvan midnenhez a driver. Én különböző gépekné is sikerrel jártam korábban vinyócserénél.
Tehát nem pont ugyanolyan lesz, de sztem elég nagy a valószínűsége, hogy semmi gond nem lesz.
Bár az alkatrészek típusa megegyezik, de mégsem egyforma a két gép.
Egy egész egyszerű példát hozok fel, pl: a MAC cím egész biztosan különbözik majd!
De még sok minden más is, amit a driverek is megérezhetnek. A windows különösen érzékeny az ilyesmire, szóval egy próbát megér, de nem garantálhatjuk, hogy működik.
Ha csak adatot akarsz menteni, akkor ne cserélgesd a vinyót hanem egyszerűen rakd be a másik gépbe a már meglévő mellé. Már feltéve, hogy a másik (működő) gépen van operációs rendszer telepítve.
A rendszer fel fogja ismerni az "új" hardvert. Maximum egy betűjelet kell neki adnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!