Mit tegyek, hogy a pendrive-omat egy USB eszköznek lássa a gép, nem két külön lemeznek (többi lent)?
Figyelt kérdés
Van egy pendrive-om, amit kivétel nélkül minden gép és minden OS, amit próbáltam (Windows Xp, 7, 8.1, 10, Linux Mint, Ubuntu, Debian, Damn Small Linux) két külön meghajtóként (!NEM PARTÍCIÓKÉNT!) látja. Mit tegyek, hogy abból az egy pendrive-ból egy legyen virtuálisan is?
2015. aug. 30. 20:35
11/14 A kérdező kommentje:
@H.Tibor87: nem tudom. Eredetileg nem az enyém volt a pendrie Egy ismerősömtől kaptam, mert neki már nem kellett (vett egy nagyobbat).
2015. szept. 4. 19:56
12/14 anonim válasza:
Hány gigabyte-os a pendrive összesen?
Mindkét meghajtót külön tudod használni, vagy amit az egyikre másolsz, az megjelenik a másikon is?
13/14 anonim válasza:
Akkor ha jól sejtem ez egy olyan kis promó cucc lehetett amin a 2MB -os eredetileg egy rejtett meghajtó, melyen alap mini rendszr töltő volt, és a 2GB -on egy Live Promóciós cucc.
Így pl. egy OS nélküli gépen is elindult mert emulált egy CD meghajtót, míg a másik egységen voltak az írható, olvasható adatok.
14/14 anonim válasza:
Ja bocsánat, elnéztem, úgy láttam, hogy mind a kettő 2GB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!