Hogyan lehet két pc között a leggyorsabban átmásolni az adatokat?
Figyelt kérdés
vettem egy új pc-t. A régi pc-m anyagát (két winchester 80 és 50p Gigásak)szetetném az új gépre másolni. Otthoni hálózattal próbáltam, de az első particio másolása (kb 40 Giga) több, mint két óra! Van gyorsabb megoldás? Az új pcbe nem tudok több vinyót tenni mert már kettő van benne! Egy rendszer meg egy tár!2015. aug. 30. 12:37
1/5 anonim válasza:
Az otthoni hálózat tényleg nem minden esetben a legelőnyösebb. Ha esetleg az új gép alaplapján van még csatlakozó, akkor esetleg ideiglenesen bekötheted a régi merevlemezt úgy, hogy közben nem helyezed be. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy alaplapon legalább négy csatlakozó áll rendelkezésre (ha SATA csatlakozóról beszélünk). Azt mondjunk nem ártana leírni, hogy milyen típusú csatlakozóról van szó, mert pl. egy régebbi fajta IDE csatlakozót már nem lehet új gépekben megtalálni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ide a régi rendszer! Sata a régi tár! Az újnál mindkettő sata!
2015. aug. 30. 12:48
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és xp ről win7re
2015. aug. 30. 12:49
4/5 anonim válasza:
A rendszer alatt az alaplapodat érted, vagy a merevlemezt? Ha a régi tár SATA, akkor csak elég lesz azt megnézni, hogy hány SATA csatlakozó van a gépben. Ahogy írtam,legalább négy szokott lenni, így elég a régi tárat bekötni anélkül, hogy beszerelnéd. Ha a szóban forgó merevlemez IDE, és az új gépedben nincs IDE csatlakozó, akkor próbáld az új merevlemezt a régi gépbe rakni, és onnan átmásolni. Esetleg le tudnád írni pontosan, hogy mégis mennyi merevlemez van, és hogy minek milyen csatlakozója van? A leírásod nem teljesen egyértelmű.
5/5 Gábor_79 válasza:
Hamarabb megleszel, ha kivárod azt a hátralévő, legfeljebb 6 órát. Úgysem minden adat kell. A rendszer például nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!