Melyik konfig lenne a jobb?
Asus Z97-K
i5 4690k
R9 390
8GB Corsair Vengeance 1600 Mhz
FSP Raider 550
vagy (ezen még nem gondolkodtam,csak felmerült bennem a kérdés)
GTX 980
Alaplap?
Processzor?
Ram ugyan az.
Táp?
300 ezer a keret mindenre.
ha kijon penzben en 980 t vennem mindenkepp
kb. 390X az elenfele
neked kell tudbod hogy amd vga elonyeit ki e tudod hasznalni
egyik sem rossz vetel persze de mint irtam en nvidia vga val vennem a gepet, m'eg 970 el is
980 melle is mehetnek ugyanazok a hardverek amugy de osszegben nem ugyan ott vagy igy olcsobb lap es olcsobb i5 kell
cpu huto es gephaz?
szamoljunk igy
gephaz 15 (kell?)
memoria 20
merevlemez 20 (kell?)
tapegyseg 20
alaplap 30
processzor min. 50 (eddig 155)
videokartya szoval talan a legolcsobb 980 fer bele...
persze lehet olcsobb lap, meg ha nem kell hdd, gephaz...
SSD kell? van?
mintha olcsobb lett voln a 390X nemregiben...
ilyet akartam linkelni de 980 araban megy
Mik az elonyei?
Nem vagyok otthon a temaban sajnos. Vagy 5-6 eve ultem utoljara gep elott.
Olcsobb kell igen,csak nem tudom,hogy milyen legyen a lap meg a cpu. Te mit javasolsz,ami olcsobb es jo?
A 4690k egyenlore nem huznam. Gyari hutovel menne,majd 2-3 honap mulva vennek ra vmit.
Hazat Zalman Z11et neztem.
Igen,merevlemez is kell.
A legolcsobb 980 152 ezer. A legolcsobb 390X 136 ezer.
SSD nem kell.
Ha 980al szamolunk,akkor beerem egy 10 ezer ftos,jol szellozo hazzal.
Az arakat a pcx en nezem.
Szal komplett gep kell ssd es huto nelkul.
ha amd t veszed lehetoleg X est vegyel
igazabol ha sporolni akarsz vga n inkabb 290X t vegyed (ebbol van 8GB os valtozat is kb. 390 szintjet hozza de jobb a hutese, 390 a 290 bol van atnevezve a 390X a 290X bol)
AMD elonye ha Full HD tol nagyobb felbontasra is hasznalnad (vagy tobb monitoros rendszerhez)
nvidia elonye FHD n vagy kisebb felbontason ernenyesul jobban
nvidianak kicsit nagyobb a tuning potenciaja, mindezt joval kisebb fogyasztas mellett vagyis a tap is kevesbe melegszik es kisebb teljesitmenyuvel is be'eri tuning melett is
AMD n ugye van 8GB vram aminek igazi elonye akkor lenne ha 2db ot osszekotnel, de akkor meg dragabb erosebb tap kell, dragabb alaplap, dragabb haz, ea anyi pluszt nem ad hogy megerje... szoval CrossFireX et nem erdemes vele ternezni legalabbis ha nincs jorlatlan kereted (de amugy is cfx nek mar majdnem kizarolag csak 4K ban es tobb monitoron lenne ertelme)
rossz volt a 980 link
de gondolom pcx en te is ezekez nezted?
erdekes ez a 980 2db 8pin pcie tapcsati kell ra :D vajon mire gondolt gyarto? anyira felhuzzak hogy 300W felett fog fogyasztani? mert hogy az alap 980 165W ref TDP t kapott...
Ha lehet, akkor nem a vga-n sporolnek. Inkabb lecsipek par ezret az alaplapbol,cpu-bol meg a gephazbol..
Full hd felbontastol feljebb nem mennek semmikepp.
2 vga-t osszekotni meg eszembe se jutott..
390X en csak 1db 8pin es 1db 6pin van :D
erdekes amikor 390 es 390X is 275W ref TDP t kapot...
amelyik i5 belefer lenyegeben i5 4460 is eleg mellejuk
alaplapnak meg valami jobb B85 ost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!